ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴
دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴
 
  جستجو در سایت
 
 
اوقات شرعی تبریز
۶:۲۹ مانده تا غروب خورشید   
۰۳:۵۷:۴۰اذان صبح
۰۵:۳۶:۲۶طلوع خورشید
۱۲:۳۰:۴۰اذان ظهر
۱۹:۲۲:۴۵غروب خورشید
۱۹:۴۳:۱۸اذان مغرب
اوقات به افق :
اوقات با اختلاف ۲± دقیقه
   
 
تاریخ : يکشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۴     |     کد : ۹۲۰۵۳

تهیه برنجک در خانه

برنجک یکی از هله هوله‌های سالم است که به راحتی می‌توانید در خانه تهیه کنید.

برنجک یکی از هله هوله‌های سالم است که به راحتی می‌توانید در خانه تهیه کنید.

زمان آماده سازی: ۲۵۰ دقیقه

زمان پخت: ۳۰ دقیقه

مواد لازم برای ۵ نفر:

برنج ایرانی: ۵۰ گرم

روغن: یک قاشق سوپ‌خوری

شیر: یک لیوان

نمک ماسه‌ای: نصف قاشق سوپ‌خوری

طرز تهیه برنجک:

ابتدا برنج ها را بشویید و در کاسه‌ای بریزید. سپس یک لیوان شیر به آن اضافه کنید و بگذارید به مدت ۲۴ ساعت در شیر خوب خیس بخورد پس از گذشت این مدت آن را در سبدی آبکشی کنید تا شیر اضافی آن خارج شود.

داخل یک تابه گود یک قاشق روغن بریزید و برنج خیس خورده در شیر را در روغن تفت دهید. پس از اینکه مدتی تفت داده شد آب نمک را آماده کنید و داخل برنج بریزید و به حرارت دادن ادامه دهید تا آب آن تبخیر شود.

برای بودادن برنج‌ها نیز با رسوب نمک در ته ظرف آن را عوض کنید و ظرف دیگری را روی حرارت بگذارید. مدت زمان لازم برای بودادن ۱۵ تا ۲۰ دقیقه است.

* بهتر است از نمک ماسه‌ای استفاده کنید و بدون ید باشد.


نوشته شده در   يکشنبه ۱۱ مرداد ۱۳۹۴  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode
 
بارگذاری ...