ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : دوشنبه 18 تير 1403
دوشنبه 18 تير 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : چهارشنبه 16 ارديبهشت 1394     |     کد : 88615

مصرف سیر پیری را به تاخیر می‌اندازد

نتایج یک مطالعه نشان می‌دهد که مصرف سیر روند پیری را کند و از ابتلای مغز به بیماری پیشگیری می‌کند.

همشهری آنلاین:نتایج یک مطالعه نشان می‌دهد که مصرف سیر روند پیری را کند و از ابتلای مغز به بیماری پیشگیری می‌کند.

به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه اینترنتی ساینس دیلی، محققان دانشگاه میسوری آمریکا در یک مطالعه متوجه شدند که سیر می‌تواند به روش‌های بسیاری موجب سالم نگاه داشتن انسان‌ها شود.

آنها متوجه شدند که سیر دارای یک ماده مغذی است که از پیر و بیمار شدن مغز پیشگیری می‌کند.

در این مطالعه محققان محور توجه خود را بر روی یک کربوهیدرات مشتق از سیر به نام FruArg متمرکز کردند و نقش آن را در واکنش‌های محافظتی بررسی کردند.

محققان توانایی این ماده غذایی را بر مهار و حتی برعکس کردن آسیب سلول مغزی ناشی از استرس‌های محیطی بررسی کردند.

استرس‌های محیطی می‌تواند شامل روند پیری، سیگار کشیدن، آلودگی هوا، آسیب مغزی و یا مصرف بیش از حد الکل باشد.

نتایج این مطالعه نشان داد که سیر نه تنها روند پیری را کند می‌‎کند بلکه می‌تواند از ابتلا به بیماری‌های عصبی مرتبط با افزایش سن مانند آلزایمر و پارکینسون پیشگیری کند.

محققان دانشگاه میسوری متوجه شدند که وجود این کربوهیدرات در سیر عامل این فواید است.

زوزانگ گو استادیار پاتولوژی و آناتومی در دانشکده پزشکی میسوری که ریاست این مطالعه را بر عهده داشت، می‌گوید: سیر یکی از مکمل‌های غذایی پر مصرف است.

بیشتر مردم سیر را به دلیل برخورداری از مولفه‌های محتوی سولفور که منبع خوبی از آنتی‌اکسیدان است، یک ماده غذایی مفید در نظر می‌گیرند.

محققان قصد دارند در آینده اثرات FruArg را بر سایر سلول‌های بدن که با ابتلا به بیماری‌هایی مانند بیماری قلبی، دیابت و سرطان مرتبط هستند، مطالعه کنند.


نوشته شده در   چهارشنبه 16 ارديبهشت 1394  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode