ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : دوشنبه 18 تير 1403
دوشنبه 18 تير 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 31 فروردين 1394     |     کد : 88111

خواص گشنیز، از کمک به لاغر شدن تا تاخیر در خراب شدن غذاها

دانشمندان می‌گویند خوردن هر چه بیشتر سبزی‌ها، مثلاً گشنیز، خطر چاقی، دیابت و بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد، مو و پوست شفاف‌تری درست می‌کند و درحالی‌که انرژی شما را بالا می‌برد، وزنتان را پایین می‌آورد.

دانشمندان می‌گویند خوردن هر چه بیشتر سبزی‌ها، مثلاً گشنیز، خطر چاقی، دیابت و بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد، مو و پوست شفاف‌تری درست می‌کند و درحالی‌که انرژی شما را بالا می‌برد، وزنتان را پایین می‌آورد.

به گزارش سلامانه به نقل از سایت «مدیکال نیوز تودی»، گشنیز سرشار از آنتی‌اکسیدان است و به همین دلیل، اگر روغن برگ آن را به غذاهای دیگر بزنید، مانع از خراب شدن آن‌ها می‌شود یا خرابی‌شان را عقب می‌اندازد. برگ گشنیز هم‌چنین ویژگی‌های آنتی باکتریال دارد. علاوه بر این، به‌عنوان تصفیه‌کننده طبیعی آب، روی آن تحقیق‌شده است.

خوردن آن باعث می‌شود غذایتان بدون اینکه نمک، چربی یا کالری بیش‌تری بگیرد، طعم متفاوتی پیدا کند.


نوشته شده در   دوشنبه 31 فروردين 1394  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode