ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : دوشنبه 18 تير 1403
دوشنبه 18 تير 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 24 آذر 1393     |     کد : 82053

کاهش فرآیندهای سرطان‌زا با خوردن سیر

نتایج تحقیقات محققان دانشگاه اوهایو نشان داده است که مصرف سیر به حد کافی، فرآیندهای سرطان‌زا در بدن را کاهش می‌دهد.

نتایج تحقیقات محققان دانشگاه اوهایو نشان داده است که مصرف سیر به حد کافی، فرآیندهای سرطان‌زا در بدن را کاهش می‌دهد.

 

محققان دانشگاه اوهایو در تحقیقات خود بر پایه یک آزمایش ادرار جدید دریافتند که خوردن سیر به حد کافی می تواند فرآیندهای سرطان زا را در بدن کاهش دهد.

در این فرایند موسوم به نیتراتاسیون بعضی از مواد که در غذاها و آب های آلوده وجود دارد تبدیل به ترکیبات سرطان زا می شود.

نیتراتاسیون به طور معمول توسط نیترات ها به وجود می آید که این نیترات ها از یکسری گوشت های پخته شده یا روش های آماده کردن غذا با حرارت بالا به وجود می آید.

پژوهشگران این بررسی به دنبال روشی بودند که با استفاده از آن دو ترکیب مختلف که یکی مربوط به مصرف سیر و دیگری در رابطه با میزان خطر ابتلا به سرطان بود را اندازه گیری کنند.

دکتر ایدل هایسون از محققان این طرح می گوید: نتایج بررسی ها نشان داد احتمال خطر ابتلا به سرطان در کسانی که بیشتر سیر مصرف می کنند کمتر بود.

هایسون و همکارانش امیدوارند که بتوانند با استفاده از این آزمایش ادرار تشخیص دهند کدام مواد مغذی می تواند فرآیند نیتراتاسیون را متوقف کند و ممکن است نقش سیر در جلوگیری از ایجاد مواد سمی که بر پایه نیتروژن است، باشد.(ایسنا)


نوشته شده در   دوشنبه 24 آذر 1393  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode