ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : دوشنبه 18 تير 1403
دوشنبه 18 تير 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 10 آذر 1393     |     کد : 81435

خواص شگفت انگیز خیار

خیار یکی از قدیمی‌ترین میوه‌هایی است که در جنوب هیمالیا کشت داده می‌شد. این میوه که با پوستی به رنگ سبز تیره، بافت ترد و عطر و طعم منحصر به فرد در تمام فصول سال در دسترس است یکی از سبزیجات بسیار کم کالری است.


 خیار یکی از قدیمی‌ترین میوه‌هایی است که در جنوب هیمالیا کشت داده می‌شد. این میوه که با پوستی به رنگ سبز تیره، بافت ترد و عطر و طعم منحصر به فرد در تمام فصول سال در دسترس است یکی از سبزیجات بسیار کم کالری است.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از روزنامه ایران، هر 100گرم خیار فقط 15 کالری دارد. نداشتن هرگونه چربی اشباع یا کلسترول ارزش این میوه قدیمی را صد چندان می‌کند. پوست خیار علاوه بر اینکه منبع فیبر است و باعث کاهش یبوست می‌شود، ترکیبات سمی را از روده حذف کرده و از سرطان روده پیشگیری می‌کند.
خیار یک منبع فوق‌العاده غنی پتاسیم است. پتاسیم الکترولیت داخل سلولی است که در کمک‌های دوستانه به قلب شهرت دارد. پتاسیم با کاهش فشار خون برای مقابله با اثرات سدیم به قلب کمک می‌کند. 100گرم خیار 147 میلی گرم پتاسیم و تنها 2میلی گرم سدیم دارد. آنتی اکسیدان‌هایی مانند بتا و آلفا کاروتن، ویتامین ث، ویتامین زآگزانتین و لوتئین به طرز عجیبی در این میوه بسته ‌بندی شده‌اند. درست به همین خاطر است که خیار را رفتگر طبیعی بدن می‌نامند، زیرا رادیکال‌های آزاد اکسیژن را از بدن پاکسازی کرده و از بروز سرطان و پیری زودرس سلول‌ها جلوگیری می‌کند. هر 100گرم خیار به اندازه 214میکرومول رادیکال آزاد جذب می‌کند. خیار خاصیت خفیف ادرار‌آوری دارد و محتوای سدیم را از بدن دفع کرده و بدین ترتیب با افزایش وزن و فشار خون بالا مبارزه می‌کند. مقدار بالای ویتامین «کا»در خیار نیزشگفت آور است حدود 17میکروگرم از این ویتامین در هر 100گرم خیار یافت شده است که نقش بالقوه‌ای در استحکام استخوان‌ها و ترویج فعالیت ساختمان توده استخوانی دارد.



نوشته شده در   دوشنبه 10 آذر 1393  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode