به گزارش ایرنا، این محققان می گویند: دیابت به علت ناتوانی بدن در تولید یا مصرف انسولین به وجود می آید. انسولین ماده ای است که از سوی لوزالمعده تولید می شود و نقش آن استفاده از قند به عنوان عظیم ترین منبع انرژی بدن است. قرار گرفتن در معرض استرس و فشار های عصبی باعث افزایش قند خون می شود و این افزایش در افراد مبتلا به دیابت بسیار شدیدتر است. مصرف پسته خام در افراد مبتلا به دیابت باعث می شود که فشار خون این افراد کنترل شود و سلامت قلب بهبود یابد. در واقع، مصرف دو وعده پسته بدون نمک در روز باعث می شود انقباض عروق کاهش پیدا کند و قلب فشار کمتری را متحمل شود.
پسته منبع غنی فیبر، پتاسیم، مس، منگنز، فسفر، ویتامین B6 و آنتی اکسیدان است و باعث آرامش عروق می شود. همچنین مصرف پسته به تنظیم ضربان قلب منجر شده و کلسترول بد را کاهش می دهد.