ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : يکشنبه 17 تير 1403
يکشنبه 17 تير 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : پنجشنبه 15 اسفند 1392     |     کد : 68534

سيب، بروز آسم را کاهش مي دهد

تحقيقات زيادي درباره سيب انجام شده است که نتايج آن بر مفيد بودن اين ميوه براي سلامت بدن تأکيد مي کند. در اين مطلب به بخشي از خواص سيب اشاره شده است.

تحقيقات زيادي درباره سيب انجام شده است که نتايج آن بر مفيد بودن اين ميوه براي سلامت بدن تأکيد مي کند. در اين مطلب به بخشي از خواص سيب اشاره شده است.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از روزنامه خراسان ؛ نتايج بررسي ها نشان مي دهد، مصرف سيب قبل از هر وعده غذايي باعث مي شود ميزان مصرف غذا ۱۵درصد کاهش پيدا کند و اين امر در کاهش وزن تأثيرگذار است.

سيب به طور چشمگيري ميزان باکتري هاي روده بزرگ را کاهش مي دهد، در نتيجه براي سلامت سيستم گوارش مفيد است.

فيتونيوترينت موجود در آن، خطر بروز آسم و سرطان ريه را کاهش مي دهد.

نتايج بررسي ها نشان مي دهد، در زنان يائسه اي که روزانه و به مدت ۶ ماه سيب مصرف مي کنند، ميزان کلسترول مضر تا ۲۳درصد کاهش مي يابد و ميزان کلسترول مفيد ۴ درصد افزايش پيدا مي کند.

مصرف روزانه يک عدد سيب همانند داروي استاتين براي کاهش ميزان کلسترول موثر است.

کاتکين پلي فنولز موجود در سيب، ميزان سوخت چربي شکم را تا ۷۷درصد افزايش مي دهد و ميزان کاهش وزن را در افرادي که اضافه وزن دارند ۲ برابر مي کند. کاتکين توان بدن را براي مصرف انسولين بهبود مي بخشد و در نتيجه مانع از نوسان پيدا کردن قند خون مي شود که روي انرژي و خلق و خو تأثير مي گذارد.

فلاوانوئيدز موجود در آن در روند شکل گيري سلول هاي سرطاني اختلال ايجاد مي کند و از تکثير آنها پيش گيري مي کند.

برنامه غذايي کم منيزيم، خطر بروز سرطان را افزايش مي دهد. سيب منبع خوب منيزيم است.

سيب حاوي ترکيب طبيعي به نام اسيد ماليک است که به توليد انرژي در بدن کمک مي کند و با سندروم خستگي مفرط مقابله مي کند.


نوشته شده در   پنجشنبه 15 اسفند 1392  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode