ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : يکشنبه 17 تير 1403
يکشنبه 17 تير 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : سه شنبه 13 اسفند 1392     |     کد : 68416

موادغذايي تصفيه کننده خون

سم زدايي، امري مهم براي بهبود عملکرد اعضاي بدن است. با افزايش يافتن ميزان سموم به مرور زمان اعضاي بدن آسيب مي بيند...

سم زدايي، امري مهم براي بهبود عملکرد اعضاي بدن است. با افزايش يافتن ميزان سموم به مرور زمان اعضاي بدن آسيب مي بيند و ميزان عملکرد آن پايين مي آيد. اين سموم بر اثر مصرف غذاهاي ناسالم، نوشيدن آب ناسالم، چاي، قهوه، استرس، يبوست و آلاينده هاي محيطي به وجود مي آيد.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از روزنامه خراسان ؛ حساسيت، کاهش قدرت سيستم ايمني بدن، سردردهاي مکرر و خستگي مفرط از ديگر عوارض تجمع سموم در بدن است. در اين زمينه سم زدايي و تصفيه خون به بدن و حفظ سلامت خون کمک مي کند زيرا از اين طريق سموم از بدن دفع مي شود و عملکرد اعضاي بدن مانند کليه ها و کبد که اغلب تحت تأثير سموم قرار مي گيرد، بهبود مي يابد. موادغذايي که خون را تصفيه مي کند، به قرار زير است:

سير، علاوه بر اين که تصفيه کننده طبيعي خون است، خاصيت آنتي بيوتيک نيز دارد. چربي خون را کاهش مي دهد و فشار خون را کنترل مي کند. مصرف روزي ۳حبه سير همراه با آب سموم بدن را دفع مي کند و پوست را از جوش، کورک و آکنه پاک مي کند.

کلم برگ، گل کلم، کلم بروکلي و پياز حاوي ماده آنتي اکسيدان است که سموم را از بدن دفع مي کند.

مواد غذايي غني از کلروفيل (سبزينه) موجود در سبزي هاي برگ سبز، جو و هويج مفيد است. کلروفيل ناخالصي هايي مانند انگل، بافت ها و ضايعات را از خون دفع مي کند.

فلفل سياه، با افزايش ميزان ترشح اسيدهاي هيدروکلريک به سيستم هاضمه کمک مي کند.

آب ميوه يا سبزي ها به طور روزانه مصرف شود. آب ميوه، آب کرفس، جعفري و ... به عنوان تصفيه کننده بدن عمل مي کند. هويج، لبو، سيب و آب ليمو، روده ها و کليه ها را پاکسازي مي کند.

ميوه هاي تازه از جمله سيب، آناناس، گلابي، کيوي، پرتقال و کشمش براي تصفيه خون مفيد است.


نوشته شده در   سه شنبه 13 اسفند 1392  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode