سلامت نیوز: یک کارشناس تغذیه گفت: میزان پتاسیم موجود در میوه انگور در بهبود بیماریهای قلبی عروقی موثر است.
یوسف نقیایی در گفتوگو با ایسنا، مهمترین مواد مغذی تشکیل دهنده انگور را کربوهیدراتها یا قند دانست و افزود: هر یکصد گرم انگور، 16 گرم کربوهیدرات دارد که بیشترین نوع قند موجود در این میوه از نوع گلوگز است که قند خون بدن را نیز تامین میکند.
وی گفت: حجم هر 15 عدد دانه انگور تقریبا معادل یک سوم لیوان است که خود یک واحد غذایی محسوب میشود.
این کارشناس تغذیه افزود: انگور با داشتن فیبر در کاهش چربی مضر خون، بهبود یبوست و حرکات دستگاه گوارش نقش مثبتی دارد.
وی همچنین افزایش سطح ایمنی بدن، بهبود بینایی و بهبود بیماریهای قلبی عروقی را از فواید روغن هسته انگور عنوان کرد.
نقیایی در پایان به بیماران دیابتی توصیه کرد: از مصرف بیش از حد میوه انگور خودداری کنند چرا که مصرف زیاد این ماده غذایی، قند خون این بیماران را افزایش میدهد.