سلامت نیوز: فیبر ذرت موجب كاهش قند خون به ویژه در بیماران دیابتی دارد.
دكتر معصومه هدایتخواه، متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران با بیان این مطلب افزود: ذرت یك میان وعده كامل و سرشار از مواد مغذی بوده كه به عملكرد فیزیولوژیكی بدن كمك موثری می كند.
وی گفت: فیبر ذرت نقش اساسی در كاهش قند خون به ویژه در افراد مبتلا به دیابت دارد.
این متخصص خاطرنشان كرد: همچنین این مواد (فیبر)، موجب كاهش كلسترول می شود، در حقیقت روغن موجود در دانه و پوست ذرت سبب پائین آمدن كلسترول توسط پلاسمای خون به ویژه در میان افراد میانسال و سالمند می شود.
هدایتخواه اظهار داشت: مصرف روزانه یك فنجان دانه های ذرت در میان وعده های غذایی، می تواند احتمال ابتلا به سرطان روده بزرگ (ناشی از یبوست) را كاهش دهد.
وی یاد آور شد: همچنین مصرف میزان كافی از فیبر گیاهی به بهبود عملكرد روده ها كمك و مانع از ابتلا به یبوست و هموروئید می شود.
این متخصص تاكید كرد: زنان مبتلا به كم خونی بویژه كم خونی ناشی از كمبود ویتامین می توانند با مصرف ذرت به بهبود این نوع از اختلال كمك كنند.