ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 16 تير 1403
شنبه 16 تير 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : پنجشنبه 18 آبان 1391     |     کد : 45643

سير بهترين كاهنده چربي خون

يكي از مشكلاتي كه افراد زيادي را در دنيا درگير كرده، مسأله افزايش چربي و كلسترول است كه بعد از چند سال سبب مرگ و ميرهاي زيادي مي‌شود.

جام جم آنلاين: يكي از مشكلاتي كه افراد زيادي را در دنيا درگير كرده، مسأله افزايش چربي و كلسترول است كه بعد از چند سال سبب مرگ و ميرهاي زيادي مي‌شود.

بيشتر گياهان (سبزي‌ها و ميوه‌ها) به علت فيبر و اليافي كه دارند، باعث كاهش كلسترول و تري‌گليسريد خون مي‌شوند.

البته تاثير گياهان در كاهش چربي خون يكسان نيست، تاثير برخي از آنها بيشتر است و به دليل خاصيتي كه در كاهش كلسترول و تري‌گليسريد خون دارند، براي تهيه دارو استفاده مي‌شوند.

بين گياهان، سير بيشترين قدرت را در كاهش كلسترول و تري‌گليسريد خون دارد و بيش از صد صنعت داروسازي در دنيا از سير، فرآورده‌هاي دارويي تهيه كرده‌اند.

سير علاوه بر كاهش كلسترول و تري‌گليسريد، خاصيت ضدميكربي و ويروسي دارد و فشارخون و قند خون را كاهش مي‌دهد و خون را رقيق مي‌كند.

البته سير تازه از سير پخته بهتر اثر مي‌كند. اثر سير ترشي نيز مانند سير تازه است. ميوه زيتون و روغن آن هم كلسترول را كاهش مي‌دهد. سال‌هاست مشخص شده است كه روغن زيتون چربي خون را كاهش مي‌دهد.

سه نوع نوشيدني كاهش‌دهنده هم فشار خون، كلسترول و تري‌گليسريد، شامل آب گوجه‌فرنگي، آب انار و آبغوره مي‌شود. اين نوشيدني‌ها مي‌تواند بين وعده‌هاي غذايي يا همراه غذا مصرف شود.

آلبالو، گيلاس، نارنج، ليموترش و گريپ‌فروت نيز از ميوه‌هايي است كه مصرفشان هم به صورت آبميوه و هم ميوه تازه، چربي و كلسترول خون را كاهش مي‌دهد.

همچنين كدو حلوايي، جعفري، پياز، جو، فلفل سبز، بادمجان و عدس نيز از جمله مواد غذايي است كه به كاهش تري‌گليسريد و كلسترول خون كمك مي‌كند البته بايد دقت داشته باشيد، اين گياهان بايد به مقدار متناسب مصرف شود و روش طبخ‌شان نيز مورد توجه قرار گيرد.


نوشته شده در   پنجشنبه 18 آبان 1391  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode