ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 16 تير 1403
شنبه 16 تير 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 3 مهر 1391     |     کد : 43186

چاي زنجبيل؛ كاهش‌دهنده استرس

نوشيدن يك فنجان چاي زنجبيل در روز مي‌تواند به بهبود خلق و خو كمك كند، استرس را كاهش دهد و درعين حال تاثير فوق‌العاده‌اي در بهبود فرآيند هضم و جذب غذا دارد.

جام جم آنلاين: نوشيدن يك فنجان چاي زنجبيل در روز مي‌تواند به بهبود خلق و خو كمك كند، استرس را كاهش دهد و درعين حال تاثير فوق‌العاده‌اي در بهبود فرآيند هضم و جذب غذا دارد.
به گزارش ايسنا، كارشناسان تغذيه و سلامت انگليس مي‌گويند: اسيد معده براي هضم غذا حياتي است و زماني كه فرد، تحت استرس است ترشح اين اسيد دچار اختلال مي‌شود، اما نوشيدن يك فنجان آب داغ حاوي يك برش تازه زنجبيل و يك برش كوچك ليمو روشي معجزه‌گر براي تحريك هاضمه و كمك به گوارش است.

زنجبيل حاوي نوعي آنتي‌اكسيدان خاص و مهم موسوم به «جينگرول» است كه به پاكسازي مواد شيميايي مضر ناشي از استرس و نگراني در بدن كمك مي‌كند.

زنجبيل همچنين در كاهش التهاب، مقابله با مشكلات تنفسي شايع و بهبود گردش خون طبيعي در بدن موثر است. در زنان نيز نوشيدن چاي زنجبيل روشي موثر براي كاهش انقباضات شكمي ناشي از عادت ماهانه است.


نوشته شده در   دوشنبه 3 مهر 1391  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode