سلامت نیوز : ناصر کلانتری در گفتوگو با برنا با بیان این مطلب که تغذیه صحیح موجب بروز مشکلی در طول روز نمیشود، اظهار داشت: خوردن مواد غذایی پرفیبر و داشتن املاح از جمله سبزیجات و میوهها هنگام سحر باعث میشود، روزهداران در طول روز كمتر احساس تشنگی کنند.
یک متخصص تغذیه ادامه داد: مصرف میوهها و سبزیجات سبب جلوگیری از افزایش ناگهانی قند خون و ترشح انسولین بالای بعد از آن میشود و فرد دیرتر احساس تشنگی خواهد كرد. کلانتری افزود: روزه داران سعی کنند در هنگام افطار از غذاهای زود هضم و سبک همچون فرنی، حریره بادام، نان، پنیر و شیر استفاده کنند. متخصص تغذیه بیان کرد: برای کاهش تشنگی در طول روز از مصرف مواد غذایی سرخ شده، پرچرب و شیرین و ادویهجات در سحر خودداری کنید. وی با بیان مصرف نکردن زولبیا و بامیا هنگام افطار و سحر اظهار داشت: خوردن زولبیا و بامیه حتی به مقدار کم سبب پر شدن معده و سیری خود هنگام میشود که این امر افزایش گرسنگی را در طول روز به همراه دارد. کلانتری تصریح کرد: روزه داران از خوردن غذاهای شور در این ماه پرهیز كنند و تا جایی که امکان دارد در این ماه، نمک را با احتیاط مصرف كنند.