ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 16 تير 1403
شنبه 16 تير 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : پنجشنبه 25 خرداد 1391     |     کد : 38145

هندوانه و خربزه را قبل از برش، حتما بشویید

کارشناس مواد غذایی دانشگاه علوم پزشكی یاسوج با بیان اینکه در تهیه غذاهای پیک‌نیکی باید رعایت بهداشت را جدی گرفت، افزود: دست‌ها ناقل طبیعی باکتری‌های بیماری‌زا هستند و باید قبل و بعد از صرف غذا، دست‌ها را با آب و صابون شست، لابه لای انگشتان، زیر ناخن‌ها و ساعد را حداقل به مدت 20 ثانیه خوب شست‌وشو داده و با دستمال کاغذی آن‌ها را خشک کرد.

سلامت نیوز : کارشناس مواد غذایی دانشگاه علوم پزشكی یاسوج با بیان اینکه در تهیه غذاهای پیک‌نیکی باید رعایت بهداشت را جدی گرفت، افزود: دست‌ها ناقل طبیعی باکتری‌های بیماری‌زا هستند و باید قبل و بعد از صرف غذا، دست‌ها را با آب و صابون شست، لابه لای انگشتان، زیر ناخن‌ها و ساعد را حداقل به مدت 20 ثانیه خوب شست‌وشو داده و با دستمال کاغذی آن‌ها را خشک کرد.

خاتون برسیاه افزود: اگر آب روان در دسترس نبود، می‌توان درون یک ظرف را به طور موقت از آب گرم پر کرد و پس از شست‌وشوی دست‌ها با صابون، آن را روی دست‌ها ریخت و اگر آب در دسترس نبود می توان از ژل های ضدباکتری شست‌وشوی دست استفاده کرد.به گزارش سلامت نیوز به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت ؛ وی گفت: هنگام تهیه غذا مطمئن شوید که تمامی این وسایل تمیز هستند و سعی کنید ظروف پخت‌و‌پز از ظروف مصرف غذا مجزا باشد.برسیاه ادامه داد: برای شستن ظروف، یک بطری از محلول رقیق شده مایع دستشویی به همراه آب با خود ببرید و پس از شستن ظرف‌ها و تمامی وسایل با آن، آن‌ها را با دستمال کاغذی خشک کرده و یا اجازه دهید تا خودشان در هوای باز خشک شوند.کارشناس مواد غذایی دانشگاه علوم پزشكی یاسوج اضافه کرد: لازم است روی میوه‌هایی مانند هندوانه و خربزه را حتما بشویید، چرا که ممکن است باکتری‌ها یا عوامل بیماری‌زا از راه تماس چاقو با پوست، حین برش زدن میوه به داخل آن انتقال یابند.


نوشته شده در   پنجشنبه 25 خرداد 1391  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode