ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 16 تير 1403
شنبه 16 تير 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : چهارشنبه 10 خرداد 1391     |     کد : 37416

مصرف بی رویه بادام زمینی منجر به بروز گواتر می شود

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینكه گواتر به بزرگ تر شدن بیش از حد غده تیروئید، اطلاق می شود، گفت...

سلامت نیوز : ' ضیاءالدین مظهری' در گفت و گو با ایرنا به مناسبت هفته جهانی تیروئید - سوم تا دهم خرداد ماه جاری- افزود: مواد غذایی یادشده جزو مواد 'گواتروژن' بوده و این گونه مواد مانع جذب ید در بدن می‌شود و در نتیجه ایجاد گواتر می‌كند.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینكه گواتر به بزرگ تر شدن بیش از حد غده تیروئید، اطلاق می شود، گفت: بی توجهی به مصرف اینگونه مواد غذایی موجب اختلال در جذب ید بدن می شود اما اگر همین مواد غذایی پخته شود مواد گواتروژن آنها تجزیه می شود و دیگر مانع جذب ید در بدن نخواهد شد.مظهری كه ریاست انجمن علمی غذا و تغذیه حامی سلامت ایران را نیز بر عهده دارد، افزود: البته این مواد غذایی تركیبات مفید و مهمی دارد بطورمثال كلم ها از منابع خوب كلسیم به شمار می رود بنابراین توصیه می شود این مواد غذایی بصورت پخته شده مصرف شود.وی اظهار داشت همچنین مصرف سوسیس، كالباس و گوشت های حاوی نیترات و نیتریت - گوشت های فراوری شده مانند گوشت دودی موجب كاهش دریافت ید در بدن می شود.این متخصص تغذیه و رژیم درمانی یادآور شد سیگار و قلیان نیز زمینه اختلال جذب ید در بدن را فراهم می آورد.مظهری تاكید كرد زرده تخم مرغ، نان جو، نان سفید گندم، برخی پنیرها، سیب زمینی تازه و ماء الشعیر حاوی ید است.وی افزود: مردم باید ید مورد نیاز بدن خود را از نمك های تصفیه شده ید دار، تامین كنند.



نوشته شده در   چهارشنبه 10 خرداد 1391  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode