ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 16 تير 1403
شنبه 16 تير 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : سه شنبه 9 خرداد 1391     |     کد : 37358

مواد غذایی جایگزین ماهی برای تامین امگا 3 بدن

ماهی یک منبع سرشار از امگا 3 و اسیدهای چرب اشباع نشده مورد نیاز بدن است. اما برخی از افراد، ممکن است طعم ماهی را دوست نداشته باشند. اما سوال اینجاست که این افراد چگونه امگا 3 مورد نیاز بدنشان را تامین کنند؟

ماهی یک منبع سرشار از امگا 3 و اسیدهای چرب اشباع نشده مورد نیاز بدن است. اما برخی از افراد، ممکن است طعم ماهی را دوست نداشته باشند. اما سوال اینجاست که این افراد چگونه امگا 3 مورد نیاز بدنشان را تامین کنند؟

در یک مطالعه در انگلستان مشخص شده که بدن انسان پس از مصرف برخی خوراک‌های گیاهی که حاوی آلفالینولنیک اسید هستند، آن را به امگا 3 تبدیل می‌کند.

نتایج به دست آمده از آزمایش خون زنانی که در این تحقیق شرکت کرده‌اند نشان داده که زنانی که به جای ماهی، موادغذایی جایگزین را برای دریافت امگا 3 مصرف کرده‌اند، به مراتب از سلامت بیشتری برخوردارند.


گردو،تخم کتان، توفو، روغن کانولا و روغن سویا، از جمله این موادغذایی هستند. میزان امگا 3 در آنها، تنها ده درصد کمتر از ماهی است.

اگر شما علاقه چندانی به بو و طعم ماهی ندارید، می‌توانید از این موادغذایی به عنوان جایگزین ماهی در تامین امگا 3 استفاده کنید.



نوشته شده در   سه شنبه 9 خرداد 1391  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode