ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 16 تير 1403
شنبه 16 تير 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 24 ارديبهشت 1391     |     کد : 36606

ابداع شیوه جدید استخراج پروتئین ضد سرطان از دانه سویا

پژوهشگران گفتند: این شیوه جدید در فرو بردن دانه سویا در آب گرم 122 درجه فارنهایت یا 50 درجه سلیسیوس خلاصه می‌شود.

سلامت نیوز :پژوهشگران گفتند: این شیوه جدید در فرو بردن دانه سویا در آب گرم 122 درجه فارنهایت یا 50 درجه سلیسیوس خلاصه می‌شود.به گفته این پژوهشگران، این اقدام باعث آزاد شدن مقادیر زیادی پروتئین"BBI" می‌شود که می‌توان آن را به سادگی فراوان از آب گرفت.پژوهشگران در این تحقیقات از حمایت مالی لازم مرکز تحقیقات کشاورزی وزارت کشاورزی آمریکا برخوردار شدند.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از فارس ؛ استخراج پروتئین "BBI" از دانه سویا که خاصیت ضد سرطانی دارد، با شیوه‌های کنونی و سنتی بسیار دشوار بود زیرا زمان زیاد، عملیات پیچیده و استفاده از مواد شیمیایی خطرناکی را ایجاب می‌کرد و همین امر اهمیت شیوه ابداعی جدید و بسیار ساده را نشان می‌دهد.پروتئین "BBI" تاثیر خود در مقاومت دربرابر سرطان را در جریان آزمایش‌های متعدد در آزمایشگاه نشان داده است به گونه‌ای که موفق شده است تکثیر سلولهای سرطان سینه را متوقف کند.این پروتئین همچنین در کاهش میانگین مرگ و میر سرطان در ژاپن نیز موفق بوده است چرا که ژاپنی‌ها از دانه سویا به عنوان یک وعده غذایی در زندگی روزانه خود استفاده می‌کنند.


نوشته شده در   يکشنبه 24 ارديبهشت 1391  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode