ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 16 تير 1403
شنبه 16 تير 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : چهارشنبه 6 ارديبهشت 1391     |     کد : 35828

كرفس به كاهش فشار خون كمك می‌كند

یوسف نقیایی در گفت‌ وگو با (ایسنا) منطقه یزد، اظهار كرد: كرفس جزو گروه سبزیجات طبقه بندی می‌شود و عمدتا از ساقه و برگ آن استفاده می‌شود. ساقه كرفس مقدار قابل توجهی فیبر دارد كه می‌تواند به كاهش كلسترول و چربی‌ها كمك كند.

سلامت نیوز : یوسف نقیایی در گفت‌ وگو با (ایسنا) منطقه یزد، اظهار كرد: كرفس جزو گروه سبزیجات طبقه بندی می‌شود و عمدتا از ساقه و برگ آن استفاده می‌شود. ساقه كرفس مقدار قابل توجهی فیبر دارد كه می‌تواند به كاهش كلسترول و چربی‌ها كمك كند.
وی ادامه داد: كرفس ویتامین C قابل توجهی ندارد اما در صورت مصرف مداوم می‌تواند قسمتی از این ویتامین را به صورت روزانه تامین نماید.وی تصریح كرد: برخی از مواد موجود در كرفس عبارتند از پالید كه یك ماده كاهش دهنده كلسترول بد خون است و در كاهش LDL خون نقش موثری دارد. ماده كدمارین به عنوان یك ماده ضد سرطان بخاطر نقش پیشگیری كننده رادیكالهای آزاد عمل می‌كند. همچنین ماده سالید كه به كاهش فشار خون و افزایش نظیر شریانها كمك قابل توجهی می‌كند.


نوشته شده در   چهارشنبه 6 ارديبهشت 1391  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode