ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 15 تير 1403
جمعه 15 تير 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 20 فروردين 1391     |     کد : 35026

خوردن توت فرنگی خطر پارکینسون را کاهش می دهد

خوردن توت ها احتمال ابتلا به پارکینسون را در مردان کاهش می دهد.

سلامت نیوز: خوردن توت ها احتمال ابتلا به پارکینسون را در مردان کاهش می دهد.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران، احتمال ابتلا به پارکینسون در مردانی که به صورت مداوم مواد غذایی حاوی فلاونوئیدها از جمله توت ها، سیب، سبزیجات و چای مصرف می کنند، به طور چشمگیری کاهش می یابد.

فلونوئیدها ترکیبات فعال زیستی هستند که به طور طبیعی در بسیاری از غذاها و نوشیدنی های گیاهی ایجاد می شوند.

فلاونوئیدها در گیاهان و مواد غذایی حاوی آنتی اکسیدان ایجاد می شود، فلاونوئیدها همچنین در کاهش احتمال ابتلا به فشار خون بالا، بیماری های قلبی، جنون و برخی سرطان ها مؤثرند.


نوشته شده در   يکشنبه 20 فروردين 1391  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode