ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 15 تير 1403
جمعه 15 تير 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : پنجشنبه 18 اسفند 1390     |     کد : 33915

كاهش كلسترول با خوردن سيب

تحقيقات تازه در فرانسه نشان مي‌دهد كه خوردن دو تا سه عدد سيب در روز سطح كلسترول خون را پايين مي‌آورد.

جام جم آنلاين: تحقيقات تازه در فرانسه نشان مي‌دهد كه خوردن دو تا سه عدد سيب در روز سطح كلسترول خون را پايين مي‌آورد.
اين تحقيقات حاكي از آن است كه پوست سيب مملو از فيبر موسوم به پكتين است كه رسوب‌هاي كلسترول را از بين مي‌برد.

پژوهشگران انستيتوي ملي علوم ميوه در ژاپن نيز در تحقيقات تازه خود دريافتند، خوردن 400 گرم (دو سيب) در روز سطح كلسترول خون را تا 21 درصد پايين مي‌آورد.

همچنين سيب درصد ويتامين C در خون را به طور محسوس بالا مي‌برد.

سيب داراي آهن، آب، پروتئين، چربي، كلسيم، مس، فسفر و يد است كه يد آن براي تقويت غدد مفيد است.

اين ميوه همچنين داراي ويتامين A،B،C،B2،E و نيكوتيل است. سيب ناراحتي‌هاي شايعي مانند خشكي، ترك‌خوردگي پوست، رنگ پريدگي و بسياري از بيماري‌هاي پوستي طولاني‌مدت و مزمن را از بين مي‌برد.(فارس)


نوشته شده در   پنجشنبه 18 اسفند 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode