ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 15 تير 1403
جمعه 15 تير 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 30 آبان 1390     |     کد : 28637

خرما و كشك،دوست استخوان‌

يك محقق طب اسلامي گفت: كشك، انواع كلم، پونه، مرزه، پودر سنجد، چهارمغز، كنجد با پوست به صورت خام، سبزي‌ها، ميوه‌ها، روغن زيتون، نور مستقيم آفتاب، خرما و شيره خرما از استخوان‌ها محافظت مي‌كند.

 
جام جم آنلاين: يك محقق طب اسلامي گفت: كشك، انواع كلم، پونه، مرزه، پودر سنجد، چهارمغز، كنجد با پوست به صورت خام، سبزي‌ها، ميوه‌ها، روغن زيتون، نور مستقيم آفتاب، خرما و شيره خرما از استخوان‌ها محافظت مي‌كند.
سيدعلي ابوالحبيب در گفت‌و‌گو با فارس افزود: غذاهاي مفيد براي استخوان‌ها غذاهايي هستند كه سرشار از مواد كلسيم و فسفردار باشند.

وي اظهار كرد: مصرف غذاهاي سرشار از كلسيم و فسفر بهترين خوراكي براي محافظت از استخوان‌هاست و از طرفي نرمش و ورزش روزانه نيز موجب قوي‌تر شدن و استحكام استخوان‌ها مي‌شود.

ابوالحبيب بيان كرد: مصرف چاي، انواع ترشي‌ها بدون استفاده از مصلح، مصرف بيش از حد سركه و ماست، مصرف چاي و پنير در وعده صبحانه بدون گردو و استفاده نكردن از نور مستقيم خورشيد براي استخوان‌ها مضر است.

وي اضافه كرد: خوردن غذاهايي كه براي استخوان ضرر دارد، موجب مي‌شود كه غدد درون‌ريز وظيفه خود را به خوبي انجام ندهند زيرا 4 غده پاراتيروئيد كه پشت غده تيروئيد در گردن قرار دارند، اگر كار خود را به خوبي انجام ندهند، اسكلت و استخوان‌بندي بدن دچار اشكال شده و موجب بروز بيماري‌هاي استخواني مي‌شود.


نوشته شده در   دوشنبه 30 آبان 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode