ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 15 تير 1403
جمعه 15 تير 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 30 آبان 1390     |     کد : 28628

پرتقال از تصلب شرایین پیشگیری می‌کند

ارزش غذایی بالای پرتقال، این میوه را جزو یکی از پرطرف‌دارترین میوه‌های جهان قرار داده است.

ارزش غذایی بالای پرتقال، این میوه را جزو یکی از پرطرف‌دارترین میوه‌های جهان قرار داده است. پرتقال سرشار از ویتامین C و دارای بیش از ۱۷۰ نوع فیتونوترینت مختلف و بیش از ۶۰نوع فلاوانوئیدز است که اغلب آن‌ها خاصیت ضدالتهابی و آنتی‌اکسیدانی دارند.

*به نوشته «ehealth» مصرف منظم پرتقال به دلیل دارا بودن ویتامین C از تصلب شرایین پیشگیری می‌کند.

*لیمینوئید موجود در این میوه، با سرطان دهان، پوست، ریه، سینه، معده و روده بزرگ مقابله می‌کند.

*«الکالوئید سیسفرین» موجود در پوست پرتقال تولید کلسترول توسط کبد را کاهش می‌دهد.

*مصرف پرتقال، یبوست را درمان می‌کند.

*فلاوانوئیدز و ویتامین C آن خطر بروز بیماری قلبی را به نصف کاهش می‌دهد.

*فشار خون بالا را پایین می‌آورد.

*مصرف منظم آب پرتقال، به طور چشم‌گیری خطر تشکیل سنگ کلیه را کاهش می‌دهد.

*آنتی اکسیدان موجود در آن پوست را در برابر آسیب‌های ناشی از رادیکال آزاد که علایم پیری را به وجود می‌آورد، محافظت می‌کند.

*با کاهش دادن زخم‌های گوارشی، خطر بروز سرطان معده را پایین می‌آورد.

*مصرف روزی یک لیوان آب تازه پرتقال، خطر بروز آرتریت روماتوئید را پایین می‌آورد.

*کلسیم موجود در آن، از استخوان‌ها محافظت می‌کند.

*ویتامین موجود در آن به بدن کمک می‌کند تا ماده غذایی را به انرژی تبدیل کند.

*ویتامین B6 موجود در آن به تولید هموگلوبین (که اکسیژن را به تمامی قسمت‌های بدن حمل می کند) کمک می‌کند.

*پوست خشک شده پرتقال تا سال‌های سال خاصیت خود را حفظ می‌کند.


نوشته شده در   دوشنبه 30 آبان 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode