جام جم آنلاين: فوق تخصص جراحی قلب و عروق گفت: مصرف فندق خطر بیماری های قلبی و عروقی را در افراد چاق كاهش می دهد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت، "محمد صادق پورعباسی" افزود: مصرف منظم یك عدد فندق در روز، منجر به افزایش سروتونین، كاهش فشار خون، قندخون به ویژه در افراد چاق در نتیجه كاهش بیماری های قلبی عروقی می شود.
وی تصریح كرد: سروتونین هورمونی است كه منجر به انتقال پیام عصبی به مغز، كاهش حس گرسنگی، افزایش نشاط و خوشحالی و در نتیجه افزایش سلامت قلب افراد می شود.
به گفته اين جراح ، دانشمندان موفق به كشف ارتباط بین مصرف فندق و افزایش سروتونین بدن در بیماران مبتلا به سندروم متابولیك شدند.
وی ضمن بیان این مطلب كه بیماران مبتلا به سندروم متابولیك در معرض خطر بیماری قلبی هستند، گفت: سندروم متابولیك در افراد چاق به ویژه آنهایی كه دارای شكم چاق و پرچرب، فشار خون و قند خون بالا هستند، دیده می شود.
پورعباسی با اشاره به افزایش خطر ابتلا به دیابت تیپ 2 دربیماران مبتلا به سندروم متابولیك به آنها توصیه كرد: رژیم غذایی خود را به سمت جلوگیری از افزایش وزن و مصرف منظم فندق تغییردهند.