چاي نعناع؛
بهترين نوشيدني پاييزي
جام جم آنلاين: يك متخصص گياهان دارويي با بيان اينكه فصل پاييز داراي طبيعتي سرد و خشك است و بايد بدن را با اين هوا وفق داد، اظهار كرد: در فصل پاييز هر روز چاي نعناع بنوشيد.
هادي گلزاري مكمل گفت: در فصل پاييز انرژي بدن رو به تحليل رفته همچنين بيماريهاي سودا مانند آرتروز و بيماريهاي پوستي در اين فصل در افراد سوداوي مزاج بروز ميكند.
وي اضافه كرد: توصيه ميشود در اين فصل از مصرف زياد مواد غذايي مانند بادمجان و برنج كه داراي طبيعت سرد و خشك هستند خودداري شود.
به گفته گلزاري، در مقابل مصرف گوشت گوسفند، خشكبار و تنقلات از جمله گردو و بادام به علت دارا بودن طبيعت گرم و بدست آوردن انرژي و رطوبت از دست رفته بدن مورد تاكيد قرار گرفته است.
وي تاكيد كرد: مصرف مخلوط آب و عسل با ليمو و همچنين چاي نعناع در پاييز علاوه بر تقويت قواي جسمي و سيستم دفاعي بدن در درمان سرما خوردگي نيز موثر است. (ايسنا)