ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 15 تير 1403
جمعه 15 تير 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 10 مهر 1390     |     کد : 26179

مواد شیمیایی موجود در خیارشورهای فله‌ای بیماری‌زا است

به گفته ایرج خسرو نیا، تولیدکنندگان خیارشورهای فله‌ای برای سبز ماندن رنگ خیارشور از کات کبود که ماده‌ای شیمیایی است، استفاده می‌کنند.

سلامت نیوز: به گفته ایرج خسرو نیا، تولیدکنندگان خیارشورهای فله‌ای برای سبز ماندن رنگ خیارشور از کات کبود که ماده‌ای شیمیایی است، استفاده می‌کنند.

ایرج خسرو نیا رییس انجمن پزشکان داخلی در گفت‌وگو با برنا اظهار داشت: خیار شور های دست ساز به خاطر این‌‌که به صورت فله‌ای و با حجم زیاد درست می شود و از همه مهمتر زمان تولید تا مصرف آن مشخص نیست، آلوده به میکروب است.

این متخصص تغذیه با اشاره به این‌که استاندارد نبودن مواد غذایی موجب بروز مشکلاتی برای مصرف کنندگان می شود، ادامه داد: هر ماده‌ای که نمک زیاد در آن به کار برده شود، برای بدن مضرر بوده و سبب ناراحتی‌های کلیوی، کبدی و بالارفتن فشار خون می‌شود.

خسرونیا افزود: ماده شیمایی کات کبود در خیار شور سبب می‌شود تا خیار شورها سبز بماند و اگر میزان مصرف آن رعایت نشود، سبب ناراحتی های کبدی می‌شود.


نوشته شده در   يکشنبه 10 مهر 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode