ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : چهارشنبه 16 ارديبهشت 1405
چهارشنبه 16 ارديبهشت 1405
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : پنجشنبه 13 فروردين 1405     |     کد : 208792

مدیرکل مدیریت بحران استانداری:

تعداد شهدای جنگ رمضان آذربایجان شرقی به ۱۸۴ نفر رسید

مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی گفت:

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی گفت: از آغاز جنگ رمضان تا کنون در آذربایجان شرقی ۱۸۴ نفر به فیض شهادت نائل آمده و تعداد مجروحان نیز به ۱۴۱۷ نفر رسیده که بخش عمده‌ای از مجروحان به صورت سرپایی مداوا شدند.

مجید فرشی در گفت‌وگو با خبرنگاران افزود: امروز صبح حوالی ساعت ۶:۴۵ صبح یک دستگاه خودرو در مسیر آذرشهر_ تبریز مورد اصابت دشمن قرار گرفته که مغازه‌ها و واحدهای واقف در جاده و خودروهای مردم دچار آسیب شده‌ و یک نفر شهید و چهار نفر مجروح شده‌اند.

وی ادامه داد: حوالی ظهر امروز سه محل غیرنظامی در میانه مورد اصابت قرار گرفته که از مجموع این سه محل تاکنون پنج نفر به شهادت رسیده و تعداد مجروحین ۳۱ نفر است که تعداد از آنها سرپایی تحت درمان قرار گرفتند.

وی افزود: عملیات امداد و نجات در سالن ورزشی شهر میانه ادامه دارد و یک نفر در زیر آوار محبوس شده که امیدوارم با تلاش امدادگران زنده از زیر آوار نجات پیدا کنند.


نوشته شده در   پنجشنبه 13 فروردين 1405  توسط   کاربر 1   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode