ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : چهارشنبه 16 ارديبهشت 1405
چهارشنبه 16 ارديبهشت 1405
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : سه شنبه 12 اسفند 1404     |     کد : 208589

مطهری‌اصل: خون رهبر شهید، درخت انقلاب را تنومندتر می‌کند

نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان‌شرقی شهادت رهبر انقلاب را ضایعه‌ای بزرگ دانست و تأکید کرد که خون ایشان درخت انقلاب را تنومندتر می‌کند و ملت ایران راه او را ادامه خواهد داد.

 نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان‌شرقی شهادت رهبر انقلاب را ضایعه‌ای بزرگ دانست و تأکید کرد که خون ایشان درخت انقلاب را تنومندتر می‌کند و ملت ایران راه او را ادامه خواهد داد.

به گزارش خبرگزاری مهر در پیام تسلیت حجت‌الاسلام والمسلمین احمد مطهری‌اصل نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان‌شرقی و امام جمعه تبریز آمده است:

بسم الله الرحمن الرحیم

وَلاَ تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْیَاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ

ملت بزرگوار و همیشه سرافراز آذربایجان شرقی؛

شهادت اسوه جهاد و تقوا، رهبر مقتدر و حکیم انقلاب اسلامی، حضرت آیت‌الله‌العظمی شهید سید علی خامنه‌ای (قدس الله نفسه الزکیه)، ضربه‌ای سنگین بر پیکره جهان اسلام و ملت قهرمان ایران وارد ساخت.

این اقدام بزدلانه و تروریستی، حاصل اجماع شرارت رژیم منحوس صهیونیستی و هم‌پیمانان خبیثش در رأس آن دولت مستکبر آمریکا است که در اوج درماندگی دست به چنین جسارت عظیمی زدند. اینجانب این مصیبت کبری را به پیشگاه حضرت ولی عصر (عج) و شما مردم بصیر استان تسلیت عرض می‌نمایم.

رهبر شهید انقلاب، الگویی بی‌بدیل از مدیریت انقلابی و تداوم‌بخش مکتب عاشورا بود. شهادت ایشان در حین انجام وظیفه، پاسخی کوبنده به پروپاگانداهای دروغین دشمنان در مورد امنیت ایشان بود و ثابت کرد که در راه خدمت به خلق، هیچ سنگیری نمی‌تواند سد راه اولیای الهی شود.

اگرچه کینه‌توزی جبهه باطل و دشمنان اسلام، سلاله پاک حضرت زهرا (س) و پرچمدار عدالت را از میان ما ربود، اما این خون مطهر، درخت انقلاب را آبیاری خواهد کرد. بدانند دشمنان، که میراث‌دار راه شهدا، از نسل عاشورایی ایران، ذره‌ای از مسیر عزت و استقلال عقب‌نشینی نخواهند کرد و این جنایت با خشم مقدس پیروان حق پاسخ داده خواهد شد.

ما ملت ایران، فرزندان راستین این مکتب، با عزمی راسخ‌تر از گذشته، راه نورانی آن رهبر شهید را ادامه داده و با استمداد از قدرت الهی، اجازه نخواهیم داد خون ایشان پایمال شود.

اینجانب ضمن اعلام همدردی عمیق با تمامی ملت ایران، این داغ جانکاه را به شما مردم شریف استان تسلیت گفته و علو درجات آن رهبر شهید را از خداوند متعال مسئلت دارم.

 


نوشته شده در   سه شنبه 12 اسفند 1404  توسط   کاربر 1   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode