ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 9 اسفند 1404
شنبه 9 اسفند 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : شنبه 9 اسفند 1404     |     کد : 208560

اهتزاز پرچم «زندگی با آیه‌ها» بر فراز مصلی امام(ره) تبریز

پرچم نهضت قرآنی ملی «زندگی با آیه‌ها» با حضور جمعی از مسئولان و فعالان فرهنگی در محوطه مصلی اعظم امام(ره) تبریز به اهتزاز درآمد.

 پرچم نهضت قرآنی ملی «زندگی با آیه‌ها» با حضور جمعی از مسئولان و فعالان فرهنگی در محوطه مصلی اعظم امام(ره) تبریز به اهتزاز درآمد.

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، پرچم نهضت قرآنی ملی «زندگی با آیه‌ها» امروز، هفتم اسفندماه با حضور جمعی از مسئولان و فعالان فرهنگی در محوطه مصلی اعظم امام(ره) تبریز به اهتزاز درآمد. 

حجت‌الاسلام والمسلمین سید حسن اصل‌نژادی، مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان‌شرقی در این مراسم با بیان اینکه ابرپرچم «زندگی با آیه‌ها» یک اقدام نمادین اما اثرگذار فرهنگی است، اظهار کرد: نصب این پرچم‌ها در نقاط پرتردد شهری، یادآور پیوند عمیق زندگی روزمره مردم با آیات الهی و ارزش‌های دینی است.

وی افزود: هدف ما از اجرای این طرح، خارج کردن مفاهیم قرآنی از فضای صرفاً مناسکی و وارد کردن آن‌ها به متن زندگی اجتماعی، شهری و خانوادگی مردم است.

اصل نژادی تصریح کرد: شهر تبریز با پیشینه دینی و فرهنگی غنی، ظرفیت بالایی برای گسترش چنین طرح‌هایی دارد و امیدواریم «زندگی با آیه‌ها» به یک جریان فرهنگی ماندگار در سطح شهر تبدیل شود.

مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی در پایان خاطرنشان کرد: تداوم این برنامه‌ها می‌تواند نقش مؤثری در ارتقای اخلاق اجتماعی، تقویت همبستگی و افزایش مسئولیت‌پذیری شهروندان ایفا کند.

یادآور می‌شود، «زندگی با آیه‌ها» نهضتی ملی است که با هدف ترویج سبک زندگی قرآنی و اشاعه مفاهیم زندگی‌ساز کتاب الهی در زیست روزمره جامعه توسط سازمان تبلیغات اسلامی برای سومین سال و همزمان با ایام ماه مبارک رمضان اجرا می‌شود. 

در این طرح ۳۰ آیه منتخب با محوریت مفاهیمی چون تعاون، ایثار، ایستادگی، مقاومت و استقامت در طول ماه مبارک رمضان از طریق رسانه‌ها، فضای مجازی، شبکه‌های اجتماعی و مجالس و محافل قرآنی ویژه این ایام در اختیار مردم قرار می‌گیرد.


نوشته شده در   شنبه 9 اسفند 1404  توسط   کاربر 1   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode