ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 14 آذر 1404
جمعه 14 آذر 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 15 تير 1404     |     کد : 206763

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان آذربایجان شرقی اعلام کرد

امر به معروف و نهی از منکر، کلید حیات جامعه و نماد مقاومت در قیام عاشورا

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان آذربایجان شرقی، بر اهمیت امر به معروف و نهی از منکر تأکید کرد و گفت: این فریضه، نماد مقاومت و کلید حیات جامعه است که قیام عاشورا نمونه‌ای بارز از آن است.

ایسنا/آذربایجان شرقی دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان آذربایجان شرقی، بر اهمیت امر به معروف و نهی از منکر تأکید کرد و گفت: این فریضه، نماد مقاومت و کلید حیات جامعه است که قیام عاشورا نمونه‌ای بارز از آن است.

 حجت‌الاسلام محمدحسن نستوهی در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه تبریز ضمن تسلیت ایام محرم، بر اهمیت هفته‌ی امر به معروف و نهی از منکر تأکید کرد و گفت: قیام عاشورا بهترین نمونه‌ی این فریضه است و شهید مطهری روایاتی مفصل درباره اهمیت آن بیان کرده است.

 وی افزود: جامعه‌ای که این فریضه در آن اجرا نشود، مرده است و هیچ تحرکی ندارد.

نستوهی بر حمایت مسئولان ادارات از آمران به معروف تأکید کرد و گفت: آموزش‌های انتقادپذیری باید در دوره‌های ضمن خدمت گنجانده شود تا ترویج این فریضه بهتر انجام گیرد. 

وی همچنین با اشاره به نقش نیروهای نظامی در اجرای امر به معروف و نهی از منکر، خواستار مبارزه با بی‌تفاوتی در جامعه شد و در پایان، آرزو کرد که رژیم صهیونیستی هر چه زودتر نابود شوند.


نوشته شده در   يکشنبه 15 تير 1404  توسط   کاربر 1   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode