ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 15 تير 1403
جمعه 15 تير 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : شنبه 31 ارديبهشت 1390     |     کد : 19883

اثر گردو بر سلامتي انسان

برطبق پژوهش‌هاي انجام شده گردو محافظ قلب است و از تكثير تومورهاي سرطاني در بدن جلوگيري مي‌كند.

برطبق پژوهش‌هاي انجام شده گردو محافظ قلب است و از تكثير تومورهاي سرطاني در بدن جلوگيري مي‌كند.
مؤسسه تغذيه FDA در آمريكا پيشنهاد مي‌كند روزانه مقدار ۵۰ گرم گردو خورده شود و سازمان صليب سبز در ماربورگ آلمان تاييد‌كننده اين مطلب است. گردو داراي ۶۵ درصد چربي است وخيلي زود فاسد مي‌شود، از اين رو بهتر است گردو را در بسته بندي وكيوم شده خريداري و به‌مدت كوتاه آن را در يخچال يا فريزر نگهداري كرد.گردو حاوي مواد معدني و ويتامين‌هاي گوناگون است.


ويتامين‌هاي محلول در چربي از قبيل ويتامين A، ويتامين E و همچنين ويتامين‌هاي محلول در آب از قبيل ويتامين C، ويتامين B۱، ويتامين B۱۲، اسيد فوليك، اسيد پانتوتنيك و نياسين در گردو وجوددارد. گردو داراي آهن، روي، مس، منيزيم و فسفر است.

ساير مواد مفيد و شفا بخش در گردو، اسيد فوليك، پلي فنول وتانن است.تاثير مثبت گردو روي سلامتي انسان به خاطر وجود مقادير زياد اسيدهاي چرب اشباع نشده و امگا ۳ است. اسيدهاي چرب امگا ۳ از تكثير سلول هاي سرطاني جلوگيري كرده، باعث رشد سلول‌هاي مغز و اعصاب مي‌شود. همچنين گردو داراي آنتي اكسيدان و فيتوسترول است كه اين مواد ضد‌سرطان هستند.


چربي‌هاي موجود درگردو، مي‌تواند مقدار كلسترين ال دي ال راپايين بياورند، از اين‌رو مانع آرتريواسكلروز در رگ ها مي‌شوند. مطالعات انجام گرفته در دانشگاه ‌هاروارد بيانگر اين مطلب است كه مصرف مقادير بالاي مغزها خطر مرگ قلبي ناگهاني را كاهش مي‌دهد. علاوه براين بسياري از مطالعات بيان مي‌كنند كه مصرف گردو خطر حمله قلبي و انسداد سرخ رگ ها را تا ۷۰درصد كاهش مي‌دهد.


نوشته شده در   شنبه 31 ارديبهشت 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode