ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه ۳۰ مرداد ۱۴۰۴
پنجشنبه ۳۰ مرداد ۱۴۰۴
 
  جستجو در سایت
 
 
اوقات شرعی تبریز
۰:۱۱ مانده تا غروب خورشید   
۰۴:۱۰:۱۵اذان صبح
۰۵:۴۵:۱۰طلوع خورشید
۱۲:۲۸:۳۸اذان ظهر
۱۹:۰۹:۵۴غروب خورشید
۱۹:۲۹:۵۸اذان مغرب
اوقات به افق :
اوقات با اختلاف ۲± دقیقه
   
 
تاریخ : چهارشنبه ۲۲ خرداد ۱۳۹۸     |     کد : ۱۸۸۲۳۱

محققان ایتالیایی هشدار می دهند؛

تاثیر مصرف خوراکی های مضر بر افزایش ریسک آلرژی در کودکان

به گفته محققان، مصرف زیاد خوراکی های مضر موسوم به جانک فودها (هله هوله ها) عامل بروز آلرژی های غذایی در کودکان است.

به گفته محققان، مصرف زیاد خوراکی های مضر موسوم به جانک فودها (هله هوله ها) عامل بروز آلرژی های غذایی در کودکان است.

به گزارش خبرنگار مهر، محققان دانشگاه ناپل ایتالیا دریافتند مصرف زیاد محصولات AGEs (advanced glycation end) با بروز آلرژی‌های غذایی در کودکان مرتبط است.

AGEs به میزان بالا در جانک فودهای نظیر مواد قندی، خوراکی‌های فرآوری شده، و گوشت‌های کبابی وجود دارند. به گفته محققان، وجود این ماده نقش مهمی در ابتلا و پیشرفت بیماری‌های متفاوت اکسایشی نظیر دیابت، تصلب شریان و اختلالات نورولوژیکی دارد.

در این مطالعه، تیم تحقیق ۶۱ کودک بین سنین ۶ تا ۱۲ سال را بررسی کردند. این کودکان در قالب سه گروه تقسیم بندی شده بودند: کودکان مبتلا به آلرژی غذایی، کودکان مبتلا به آلرژی‌های تنفسی و گروه کنترل که سالم بودند.

محققان به وجود رابطه چشمگیری بین AGEs و مصرف جانک فودها و ابتلا به آلرژی‌های غذایی پی بردند.


نوشته شده در   چهارشنبه ۲۲ خرداد ۱۳۹۸  توسط   کاربر ۱   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode
 
بارگذاری ...