ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه ۲۳ مرداد ۱۴۰۴
پنجشنبه ۲۳ مرداد ۱۴۰۴
 
  جستجو در سایت
 
 
اوقات شرعی تبریز
۲:۵۲ مانده تا اذان صبح   
۰۴:۰۱:۳۰اذان صبح
۰۵:۳۹:۰۴طلوع خورشید
۱۲:۳۰:۰۹اذان ظهر
۱۹:۱۹:۰۵غروب خورشید
۱۹:۳۹:۲۹اذان مغرب
اوقات به افق :
اوقات با اختلاف ۲± دقیقه
   
 
تاریخ : يکشنبه ۳۰ دي ۱۳۸۶     |     کد : ۱۸۱

آشنايي با خواص زنجبيل

 

 

:
زنجبيل گياهي هندي و چيني است و مردم اين كشورها بيش از ۴هزار سال است كه از اين گياه در پخت و پز استفاده مي‌كنند.

متخصصان طب هندي، زنجبيل را داروي جهاني مي‌نامند. قسمت مورد استفاده زنجبيل ساقه متورم شده زيرزميني آن است كه ريزوم نام دارد.

علت معجزه‌گر بودن اين گياه، اجزاي تشكيل‌دهنده آن است كه شامل نشاسته، رزين و اسانس‌هاست كه بوي خاصي به آن مي‌بخشد و به نظر مي‌رسد بيشتر ارزش درماني زنجبيل به علت تركيبات ادويه‌اي آن، يعني جينجرول‌هاست كه طعم تند و سوزاننده‌اي به اين گياه دارويي مي‌دهند.

زنجبيل

زنجبيل تازه، شربت زنجبيل و چاي زنجبيل در بدن توليد گرما مي‌كند و به اين وسيله مواد سمي را به صورت عرق از بدن خارج مي‌كند. اين گياه بهترين دارو براي درمان سرماخوردگي و گلودرد است. هنگامي كه حس كرديد دچار سرماخوردگي شده‌ايد، چند بار در روز چاي زنجبيل بنوشيد و اگر گلودرد داريد مي‌توانيد با اين چاي قرقره كنيد.

چاي زنجبيل هر چه بيشتر دم بكشد، طعمش تندتر مي‌شود؛ حتي مي‌توان آن را بعد از سرد شدن در يخچال گذاشت و مانند يك نوشابه سرد نوشيد ولي به اين نكته توجه كنيد كه اگر دچار سنگ صفرا هستيد از مصرف زنجبيل بپرهيزيد زيرا مصرف بيش از حد آن نيز مي‌تواند سبب گرمازدگي جزئي شود.

 
     
  
  مارال شريف


نوشته شده در   يکشنبه ۳۰ دي ۱۳۸۶  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode
 
بارگذاری ...