ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه 14 تير 1403
پنجشنبه 14 تير 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 25 بهمن 1389     |     کد : 15455

تفاوت چاي سبز با چاي سياه

استاد داروسازي دانشگاه علوم پزشكي تهران گفت: مصرف چاي سبز موجب كاهش كلسترول و وزن افراد مي‌شود.

 استاد داروسازي دانشگاه علوم پزشكي تهران گفت: مصرف چاي سبز موجب كاهش كلسترول و وزن افراد مي‌شود.

محمد صالحي سورنقي در گفت‌وگو با فارس افزود: چاي سبز طعم تلخ و رنگ سبز كمرنگ دارد.

وي گفت: چاي سبز يكي از بهترين مواد غذايي ضد سرطاني است و از كبد در برابر سلول‌هاي سرطاني محافظت مي‌كند.

استاد داروسازي دانشگاه علوم پزشكي تهران افزود: چاي سبز موجب كاهش كلسترول خون و كاهش وزن مي‌شود و ضد ويروس است.

صالحي سورنقي گفت:‌ تفاوت چاي سبز با چاي سياه اين است كه چاي سبز كافئين بسيار كمتري نسبت به چاي سياه دارد و مصرف آن براي رفع خستگي مؤثر نيست. چاي سياه 2 تا 4 گرم كافئين دارد كه چاي سبز بسيار كمتر از اين مقدار كافئين دارد.

وي گفت: براي تهيه چاي سبز مي‌توان 3 تا 4 گرم چاي را در قوري ريخته و 15 دقيقه بر حرارت غيرمستقيم حرارت داده شود تا كاملاً دم بكشد تا رنگ سبز روشن و مزه‌اي متفاوت از چاي سياه به دست آيد.


نوشته شده در   دوشنبه 25 بهمن 1389  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode