ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه 14 تير 1403
پنجشنبه 14 تير 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : چهارشنبه 20 بهمن 1389     |     کد : 15224

کلم بروکلی را زیاد نپزید

یک متخصص تغذیه در آمریکا تاکید کرد پختن زیاد کلم بروکلی تاثیر ضد سرطانی این سبزی مفید را از بین می‌برد اما در عوض پختن پودر این کلم به همراه جوانه‌های آن خاصیت ضد سرطانی آن را دو برابر می‌کند.

 همشهری آنلاین: یک متخصص تغذیه در آمریکا تاکید کرد پختن زیاد کلم بروکلی تاثیر ضد سرطانی این سبزی مفید را از بین می‌برد اما در عوض پختن پودر این کلم به همراه جوانه‌های آن خاصیت ضد سرطانی آن را دو برابر می‌کند.

به گزارش خبرگزاری یونایتد‌پرس، دکتر جفری در بیانیه‌ای خاطرنشان ساخت: برای بهره مندی از خواص مفید این سبزی، وجود آنزیمی موسوم به «میروسیناز» ضروری است چون اگر این آنزیم وجود نداشته باشد سولفورافان که مهمترین ترکیب ضد سرطانی و ضد التهابی کلم بروکلی است شکل نخواهد گرفت.

بر همین اساس بخار پز کردن بروکلی به مدت دو تا چهار دقیقه بهترین روش برای حفظ این آنزیم و سایر ریز مغذی‌های این سبزی است. در واقع پختن زیاد موجب تخریب میروسیناز می‌شود.

این یافته در مجله تغذیه و سرطان منتشر شده است.


نوشته شده در   چهارشنبه 20 بهمن 1389  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode