ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه 14 تير 1403
پنجشنبه 14 تير 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : پنجشنبه 30 دي 1389     |     کد : 14347

پياز ،خون را تصفيه مي‌كند

ميترا زراتي يك متخصص تغذيه گفت: پياز به دليل داشتن تركيبات آلي ، مواد سمي را از خون پاك مي‌كند.

جام جم آنلاين: ميترا زراتي يك متخصص تغذيه گفت: پياز به دليل داشتن تركيبات آلي ، مواد سمي را از خون پاك مي‌كند.
اين متخصص تغذيه در گفت‌وگو با فارس افزود: پياز يكي از سبزي‌هايي است كه مي‌توان آن را به شكل خام يا سرخكرده مصرف كرد.

وي گفت: پياز سرشار از تركيباتي به نام آلين است. اين تركيبات نيز در سير نيز وجود دارد. مصرف پياز موجب كاهش كلسترول خون مي‌شود و افرادي كه به بيماري‌هاي قلبي و عروقي مبتلا هستند مي‌توانند از پياز همراه با وعده‌هاي غذايي خود استفاده كنند.

اين متخصص تغذيه اضافه كرد: پياز سرخ شده نيز مانند پياز خام سرشار از ويتامين‌ها و املاح معدني است و سرشار از ويتامين‌هاي گروه B است كه موجب شادابي و حفظ سلامت پوست مي‌شود.

وي گفت: سير ، تره‌ فرنگي و پياز به دليل داشتن تركيبات آلي ، مواد سمي را از خون پاك مي‌كنند و آنزيم‌هايي در كبد وجود دارد كه مواد سمي و آلودگي‌هاي خون را از بين مي‌برد. پياز يك ماده ضد عفوني است و موجب از بين رفتن باكتري‌هاي بدن مي‌شود.

زراتي اضافه كرد: پياز از تركيباتي مانند سيتوكميكال‌ها است و مواد سمي خون را پاك مي‌كند.هر چقدر پياز خام‌تر باشد ارزش غذايي بيشتري دارد. در هنگام سرخ كردن پياز بايد دقت شود كه زياد روي حرارت نباشد و با روغن فراوان سرخ نشود.


نوشته شده در   پنجشنبه 30 دي 1389  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode