ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه 14 تير 1403
پنجشنبه 14 تير 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 26 مهر 1389     |     کد : 10445

هندوانه، فشار خون را كاهش مي‌دهد

يافته‌ها نشان مي‌دهد كه اين ميوه‌ كاربردي تاثير بسزايي در حفظ سلامت قلب و عروق افراد دارد. اما مقادير زياد آن نيز ممكن است به افت شديد فشار خون منجر شود.


يافته‌ها نشان مي‌دهد كه اين ميوه‌ كاربردي تاثير بسزايي در حفظ سلامت قلب و عروق افراد دارد. اما مقادير زياد آن نيز ممكن است به افت شديد فشار خون منجر شود.
سلامت نیوز: شواهد يك بررسي آزمايشي كه توسط دانشمندان تغذيه دانشگاه فلوريدا انجام شد، نشان مي‌دهد كه هندوانه سلاحي موثر در مراحل اوليه‌ افزايش فشار خون است.
به گزارش (ايسنا) پروفسور آرتورو فيگورا و پروفسور بهرام ارجمندي در مطالعه‌اي دريافتند كه با تزريق شش گرم آمينو اسيد ال‌سيترولين ال‌ارگنين از عصاره‌ي هندوانه روزانه به مدت شش هفته، عملكرد قلب بهبود ‌يافت و در نتيجه در 9 بيمار 51 تا 57 ساله فشار خون كاهش يافت.
اين يافته‌ها نشان مي‌دهد كه اين ميوه‌ كاربردي تاثير بسزايي در حفظ سلامت قلب و عروق افراد دارد. اما مقادير زياد آن نيز ممكن است به افت شديد فشار خون منجر شود.
گفتني است، پروفسور بهرام ارجمندي رئيس بخش علوم تغذيه و ورزش دانشكده‌ رشته‌هاي مرتبط علوم انساني دانشگاه ايالت فلوريداست.


نوشته شده در   دوشنبه 26 مهر 1389  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode