ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه 8 آذر 1403
پنجشنبه 8 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : چهارشنبه 31 شهريور 1389     |     کد : 9660

روزهاي پركار رئيس جمهور

رئيس‌جمهور كشورمان كه براي شركت در مجمع عمومي سازمان ملل متحد در نيويورك به سر مي‌برد، روزهاي پرمشغله‌اي را از نظر گفتگو با شخصيت‌ها و رسانه‌هاي مختلف خبري سپري مي‌كند.

رئيس‌جمهور كشورمان كه براي شركت در مجمع عمومي سازمان ملل متحد در نيويورك به سر مي‌برد، روزهاي پرمشغله‌اي را از نظر گفتگو با شخصيت‌ها و رسانه‌هاي مختلف خبري سپري مي‌كند.
محمود احمدي‌نژاد كه در نخستين ساعات روز شنبه گذشته، تهران را به مقصد نيويورك ترك كرد پيش از رسيدن به آمريكا به 2 كشور سوريه و الجزاير رفت و در ديدارهايي فشرده با روساي جمهور اين دو كشور بحث و تبادل‌نظر كرد تا از همان آغاز نشان دهد كه روزهاي پركاري را از لحاظ ملاقات‌هاي رسمي و گفتگوهاي رسانه‌اي در پيش دارد.

مصاحبه رئيس‌جمهور با شبكه سي‌ان‌ان كه در ساعات اوليه حضور او در نيويورك انجام شد اولين گفتگوي راديو تلويزيوني احمدي‌نژاد در هفتمين تجربه حضورش در نيويورك بود و روز بعد هم گفتگويي با آسوشيتدپرس داشت.احمدي‌نژاد همچنين در روز دوم با بان‌كي مون، دبيركل سازمان ملل متحد، جلال طالباني رئيس‌جمهوري عراق و رئيس جمهوري سن ويسنته ديدار و گفتگو كرد و در ضيافت شام ايرانيان و نخبگان مقيم آمريكا نيز حضور يافت.

حضور در نشست اهداف هزاره سازمان ملل، گفتگو با شبكه‌هاي 13 تلويزيون آمريكا، پي‌بي‌اس، تلويزيون روسيه و ديدار و گفتگو با علما و شخصيت‌هاي اسلامي آمريكا و همچنين نخست‌وزير يونان از آخرين برنامه‌هايي است كه رئيس‌جمهور در نيويورك انجام داده است.

احمدي‌نژاد در گفتگويي كه با شبكه پي‌بي‌اس انجام داده است با اشاره به آخرين قطعنامه‌اي كه در شوراي امنيت عليه ايران صادر شد، گفت: 9عضو از 15 عضو شوراي امنيت به ما اعلام كردند كه تحت‌فشار هستند و قطعنامه را قبول ندارند.

به گزارش فارس، وي با اشاره به تصميم مجمع عمومي آژانس بين‌المللي انرژي اتمي در نشست بازنگري معاهده ان‌پي‌تي در نيويورك مبني براين‌كه رژيم صهيونيستي بايد ان‌پي‌تي را بپذيرد و به بارزسان آژانس اجازه بازرسي را بدهد، افزود: آيا شما تا به حال خبري شنيده‌ايد كه اين رژيم به بازرسان اجازه بدهد؟ چه كسي اين رژيم را به بمب اتم مجهز كرد؟ ما اطلاعاتي در دست داريم كه آمريكا اين رژيم را به بمب اتم مجهز كرد.چارلي رز، مجري شبكه پي‌بي‌اس از احمدي‌نژاد پرسيد چرا شما به جاي رژيم صهيونيستي از واژه اسرائيل يا دولت اسرائيل استفاده نمي‌كنيد كه رئيس جمهور كشورمان پاسخ داد: ما اين رژيم را به رسميت نمي‌شناسيم و آن را رژيمي نژادپرست مي‌شناسيم كه اشغال مي‌كند، جنگ ايجاد مي‌كند، ترور كرده و خانه‌هاي مردم را خراب كرده و آب، دارو و غذا را روي مردمي كه در خانه‌هايشان هستند مي‌بندد.

من با هر نوع اعدام مخالفم

رئيس‌جمهور در ادامه به موضوع سكينه محمدي اشاره كرد و گفت: خانم محمدي به مشاركت در قتل همسرش متهم است و هنوز حكم نهايي در مورد او صادر نشده است، اما با اين وجود شاهديم كه چه سر و صدايي در دنيا به راه انداخته‌اند و اعلام همبستگي مي‌كنند، اين در حالي است كه خانم ترزا لويس به اتهام قتل همسرش مدت 7 سال است در زندان به سر مي‌برد و 3 روز ديگر نيز قرار است اعدام شود و اين در حالي است كه پزشك اعلام كرده اين فرد به اختلالات رواني مبتلاست.

مجري شبكه پي‌بي‌اس از احمدي‌نژاد پرسيد آيا شما مخالف سنگسار هستيد يا خير؟ كه وي پاسخ داد: از ابتدا بحث سنگسار راجع به ايشان مطرح نبود و اين يك خبر ساختگي است، يك فردي در آلمان ادعا كرده قرار است سكينه محمدي اعدام شود كه اين موضوع از اساس خلاف است و دستگاه قضايي ما نيز اين را تكذيب كرده، ولي دستگاه تبليغاتي آمريكا اين موضوع را رها نمي‌كند.وي با بيان اين‌كه در حال حاضر 53 خانم در آمريكا در انتظار اعدام هستند، گفت: من با هر نوع كشتن و اعدام مخالفم و اين نظر شخصي من است، من با تزريق سم به آدم‌ها مخالفم. با شوك الكتريكي هم مخالفم، من دوست ندارم به يك مورچه آسيب برسد چه برسد به انسان‌ها.

رئيس جمهور در مصاحبه با تلويزيون روسيه درباره آخرين وضعيت 8 نفر ايراني كه در زندان‌هاي آمريكا به‌سر مي‌برند، گفت: اين ايرانيان به اتهامات ناصحيح دستگير شده‌اند و عده‌اي از اين افراد با ويزا در كشور ثالثي به‌سر مي‌بردند كه توسط نيروهاي آمريكايي دستگير شده و در آمريكا زنداني شده‌اند.اين اقدام در حقيقت مصداق بارز آدم‌ربايي است و با هيچ معيار حقوقي سازگاري ندارد، چرا كه اين افراد با ويزاي رسمي در كشور ديگري بسر مي‌بردند.

احمدي‌نژاد در پاسخ به اين‌كه آيا آزادي 2 تبعه ديگر آمريكايي منوط به آزادي اين 8 نفر ايراني است، افزود: پرونده اين دو تبعه كه به صورت غيرقانوني وارد مرزهاي ايران شده‌اند مسير قضايي خود را طي مي‌كند و صرفا از بيان وضعيت 8 ايراني خواستم اعلام كنم كه ايرانيان بي‌گناهي در آمريكا زنداني هستند كه اگر مسوولان آمريكايي واقعا به دنبال حقوق بشر هستند، حسن نيت خود را نشان دهند.

اوباما درباره موانع اجراي برنامه هايش توضيح دهد

رئيس جمهور در ديدار علما و شخصيتي‌هاي اسلامي آمريكا نيز گفت: حداقل انتظار، از آقاي اوباما اين است كه به مردم اعلام كند كه چه كساني به او فشار مي‌آورند و مانع اجراي برنامه‌هاي او مي‌شوند.احمدي‌نژاد به سخنان يكي از علماي مسلمان درباره گفتگو با اوباما اشاره كرد و گفت: ما از ابتدا از اين موضوع استقبال كرديم و باور ما اين است كه آقاي اوباما مي‌توانست اقدامات بزرگي براي تغيير و اصلاح چهره آمريكا در جهان انجام دهد اما سيطره صهيونيست‌ها بر اركان اين كشور اجازه نمي‌دهد تا وي بتواند اقداماتي در اين راستا انجام دهد.

قرآن‌سوزي به حساب مسيحيت گذاشته نمي‌شود

رئيس جمهور با اشاره به حادثه قرآن‌سوزي اظهار كرد: اين حادثه بيشتر نوعي عقده‌گشايي و كينه‌ورزي بود و قطعا اقدام شوم اين عده قليل به حساب مسيحيت گذاشته نخواهد شد.

احمدي‌نژاد با بيان اين‌كه رژيم صهيونيستي در حال اضمحلال است، گفت: اگر هيچ اقدامي انجام نشود و حتي فلسطيني‌ها هم اقدامي نكنند، رژيم صهيونيستي ساقط خواهد شد. آنها مي‌خواهند با ايجاد تنش و درگيري در منطقه، اين رژيم را از نابودي نجات دهند.

سخنراني احمدي نژاد در اجلاس هزاره

رئيس جمهور همچنين ديشب به وقت تهران در نشست اجلاس توسعه هزاره سوم در مقر سازمان ملل ديد گاه هاي ايران را در باره اصلاح وضع اقتصادي جهان ، ريشه كني فقر و تضمين پايداري محيط زيست مطرح كرد.

رئيس‌جمهور در اين نشست گفت: مهمترين مشكل هزاره‌هاي قبل ناشي از انديشه‌هاي غيرانساني، ناپاك و مديريت‌هاي ناعادلانه و ضد بشري بوده است و مديريت غيردموكراتيك و ناعادلانه در اركان تصميم‌گيري سياسي و اقتصادي بين‌المللي ريشه اكثر گرفتاري‌هايي است كه بشريت امروزه با آن مواجه است.

وي اصلاح اساسي اين سيستم غيردموكراتيك و ناعادلانه و دستيابي به يك سيستم باز و منصفانه را يك ضرورت دانست و گفت: نظم نوين نيازمند عامل است؛ انديشه و مباني نظري و ساختار و شيوه مديريت كه عاملي تعيين‌كننده در چگونگي شكل‌گيري و كاركرد نظم جديد خواهد بود.

احمدي‌نژاد اين آرمان را تنها با مشاركت فعال و مستمر همه ملت‌ها و دولت‌ها دست‌يافتني دانست و با پيشنهاد نامگذاري دهه دوم به دهه مديريت مشترك جهان از سوي سازمان ملل گفت: از همه روسا، انديشمندان و مصلحان جهاني مي‌خواهم كه با همفكري و هم‌دلي در جهت برنامه‌ريزي عملي براي تحقق اين هدف عالي از هيچ كوششي دريغ نورزند.



نوشته شده در   چهارشنبه 31 شهريور 1389  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode