پژوهشگران ميگويند که بوي نامطبوع سير مي تواند با نوشيدن يک ليوان شير از بين برود.
پژوهشهاي جديد نشان ميدهد که نوشيدن شير ميتواند از ترکيبات سولفور موجود در سير که عامل طعم و رايحه آن ميشود، به ميزان قابل توجهي بکاهد.
نتايج اين پژوهش که در مجله فود ساينس منتشر شده بيانگر آن است که چربي و آب موجود در شير ميتواند به خنثي سازي بوي سير کمک کند.
پژوهشگران ميگويند که بهترين نتيجه هنگامي حاصل مي شود که شما جرعه اي از شير را همزمان با بلعيدن سير بنوشيد.
ترکيب سير و شير در دهان و پيش از بلعيدن کامل مي تواند بهترين کارآيي را در کاهش بوي نامطبوع سير داشته باشد.
چنانچه نگراني از بابت افزايش چربي نداريد، اثربخشي نوشيدن شير پرچرب هم در مقايسه با شيرهاي کم چرب يا آب آشاميدني، به براتب موثرتراست.
فوايد بهداشتي و درماني سير سالهاست که توسط دانشمندان توصيه شده است اما بوي بد ناشي از آن که از طريق دهان و ترشح عرق بدن قابل استشمام است موجب آن شده است که بسياري از مردم از گنجاندن سير در رژيم غذايي روزانه خود صرف نظر کنند.
شريل بارينگر و آرارات هانسنوگرام، پژوهشگران دانشگاه اوهايو آمريکا که اين پژوهش را انجام دادهاند، معتقدند که براي خنثي کردن رايحه ناخوشايند سير، علاوه بر شير، نوشيدن آب، و خوردن غذاهاي چربي دار، قارچ و سبزيجات معطر مي تواند موثر واقع شود اما ترکيبي از آب و چربي (نظير آنچه در شير موجود است) مي تواند نتيجه بهتري داشته باشد.
مصرف روزانه سير به ويژه در مناطق مجاور دريا و سرزمينهايي که با رطوبت بالا مواجهند، توسط پزشکان و به منظور پيشگيري از بيماريهاي مفاصل مانند روماتيسم، توصيه مي شود.
سير داراي ترکيبي به نام آليل متيل سولفيد (AMS) است که معده انسان به راحتي قادر به گوارش آن نيست و بوي بد ناشي از خوردن سير نيز به اين ماده نسبت داده مي شود.
بي بي سي