ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : چهارشنبه 7 آذر 1403
چهارشنبه 7 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 14 شهريور 1389     |     کد : 9169

8 راه گريز از تبهکاران اينترنتي

طبق آخرين آمارهاي اعلام شده از موسسات جهاني بيش از 90 درصد پيام هايي که وارد پست الکترونيک کاربران مي شود را هرزنامه ها تشکيل مي دهند که تنها راه مقابله با اين مسئله توجه به هشدارهاي امنيتي متخصصان آگاه به امنيت اطلاعات و فرهنگسازي در اين زمينه است...

 طبق آخرين آمارهاي اعلام شده از موسسات جهاني بيش از 90 درصد پيام هايي که وارد پست الکترونيک کاربران مي شود را هرزنامه ها تشکيل مي دهند که تنها راه مقابله با اين مسئله توجه به هشدارهاي امنيتي متخصصان آگاه به امنيت اطلاعات و فرهنگسازي در اين زمينه است.
به گزارش مهر، امروزه هرزنامه (اسپم) به پديده اي بحراني در دنياي اينترنت و کاربران شبکه تبديل شده که در کشور ما با توجه به جديد بودن بحث جرائم رايانه اي، اين هرزنامه ها ناديده گرفته مي شود و کاربران توجه زيادي به آن ندارند.
پيشرفت چشمگير هکرها و جاسوسان الکترونيک ، امنيت رايانه‌ها، شبکه‌هاي رايانه اي و حتي اطلاعات محرمانه اشخاص و سازمانها را به مخاطره انداخته به طوري که گفته مي شود در ايران به دليل عدم آشنايي و نبود آموزش هاي مدون 50 تا 60 درصد سيستم ها در خطر جاسوسي الکترونيک هستند.
آمارها نشان مي دهد تبهکاران سايبري ماهانه به ميليونها رايانه در سراسر جهان حمله مي کنند و تقريبا 10 درصد از آنها را آلوده مي کنند.
تبهکاران سايبري به شدت در حال استفاده از بسته هاي ابزاري هستند که با هدف آلوده کردن رايانه هاي شخصي ساخته شده اند و از اين رو مي توانند اطلاعاتي که به صورت غيرقانوني به دست آمده را خريداري کرده و يا به فروش برسانند.
هکرها با هدف سوء استفاده هاي غيراخلاقي و تهديد کاربران به افشاي اطلاعات محرمانه نسبت به سرقت اين اطلاعات اقدام مي کنند که نمونه اين موضوع به وفور در کشور ما مشاهده مي شود.
کارشناسان معتقدند که در ايران به دليل عدم آشنايي با برخي ابزارها و روشهاي هک و جاسوسي الکترونيک و نحوه مقابله با آن، آسيب پذيري سيستم هاي اطلاعاتي به مراتب بيش از ديگر کشورها است و همين امر لزوم فرهنگسازي درباره مقابله با نحوه دسترسي هکرها و جاسوسان الکترونيک به محتواي ايميل ها، چت ها، نام هاي کاربري، کلمات عبور، وب سايت هاي مشاهده شده و شنود اطلاعات در شبکه هاي رايانه اي را در بردارد.

رعايت چندين نکته در مقابله با ايميل هاي مخرب
رعايت چندين نکته از سوي کاربران اينترنت در هنگام کار با پست الکترونيک براي جلوگيري از آسيب هاي احتمالي در فضاي مجازي ضروري به نظر مي رسد:
1ــ کاربران بايد از باز کردن فايل‌هاي ارسال شده (attachment) توسط ايميل‌هاي ناشناس خودداري کنند زيرا ممکن است فايل‌ها حاوي برنامه‌هاي مخرب جهت سرقت اطلاعات شخصي يا از کار انداختن رايانه‌ آنها باشد.
2ــ بهترين راه برخورد با نامه‌هاي الکترونيک ناشناس حذف نامه‌ها و پيوست آنها است.
3ــ اگر کاربران پيام الکترونيکي از دوست يا همکار خود دريافت کردند که در بازکردن ضميمه فايل تاکيد دارد حتما قبل از باز کردن ضميمه با فرستنده آن هماهنگي صورت گيرد.
4ــ کاربران بايد از ذخيره کردن گذر واژه پست الکترونيکي خود خودداري کنند.
5ــ از باز کردن نامه‌هاي پست الکترونيک با عناوين نامشروع خودداري و سعي کنند از دادن اطلاعات شخصي و عضويت در اين نوع گروه‌ها اجتناب کنند.
6ــ در اينترنت (فضاي مجازي) سايت‌هايي هستند که با عضويت در آن تعدادي نامه الکترونيکي مشخصي را به فرد عضو شده مي‌فرستد که فرد با باز کردن آن نامه‌هاي الکترونيک که حاوي پيغام‌هاي تبليغاتي است و در ازاي خواندن آن مبلغي از پنج سنت تا دو دلار در يک حساب تجاري که خود شرکت معرفي کرده واريز مي‌کنند، اما هويت و چگونگي برداشت از حساب معرفي شده داراي وجود خارجي نيست. لذا نتيجه کار تنها اتلاف وقت کاربران و صرف هزينه‌هاي مربوط به اتصال اينترنت است.
7ــ فضاي مجازي اينترنت سرشار از تبليغات فريبنده است که کاربران را به پولدار شدن از راههاي جديد در پوشش عناويني همچون بازاريابي شبکه‌اي و تجارت الکترونيک وسوسه مي‌کند که بسياري از اين تبليغات که از طريق ايميل کاربران ارسال مي شود جنبه امنيتي داشته و سعي دارد اطلاعات شخصي کاربر را دريافت کند. بدون شک ورود کاربران به اين بازي‌ها يک دسيسه هرمي بيش نيست که به پولدارشدن بازيگردانان منتهي مي‌شود.
8ــ کاربران به نامه‌هاي الکترونيک ارسالي ناشناس که خبر برنده شدن مبالغ قابل توجهي پول را مي‌دهند، توجه نکنند، اين روش دامي براي کلاهبرداري از کاربر است.


نوشته شده در   يکشنبه 14 شهريور 1389  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode