يك پژوهشگر انگليسي با بيان اين كه راه حل مسئله خاورميانه و فلسطين اشغالي در جنوب شرقي روسيه است، تاكيد كرد كه اين پيشنهاد را بطور مستقيم با احمدينژاد، رئيسجمهور شجاع ايران مطرح كرده است.
به گزارش فارس، "ليدي ميشل رنوف " فعال حقيقتجوي انگليسي طي مقالهاي كه هفتهنامه "امريكنفريپرس " آن را منتشر كرده است با يادآوري ماجراي انتقاد باسابقهترين خبرنگار آمريكايي از رژيمصهيونيستي مينويسد: خانم "هلن توماس " خواسته بود تا يهوديان اسرائيل به اروپا بازگردند و "پاول رابرتز " معاون وزير خزانهداري سابق آمريكا نيز پيشنهاد كرده بود كه اسرائيليها در ايالات متحده اسكان داده شوند.
گذشته از همه رويدادها و واكنشها نسبت به چنين پيشنهاداتي، واضح است كه اسرائيل هيچ وقت حق حضور در فلسطين را نداشته است.
رنوف ميافزايد: طرح اوليه و جنايتكارانه ايجاد يك كشور يهودي، در سال 1895 توسط "تئودور هرتزل " و هنگامي كه آدولف هيتلر تنها شش سال داشت و نيم قرن نيز به جنگ جهاني دوم مانده بود، بوجود آمد. در نتيجه جنگ جهاني دوم و هيتلر هيچ ارتباطي با طرح ايجاد كشور يهودي ندارند.
اين گزارش با بيان آنكه يهوديان ميتوانستند بدون جنگ و خونريزي و در امنيت كامل محل زندگي خود را تغيير دهند به ناحيه خودمختار يهودي در روسيه اشاره كرده و مينويسد: ايجاد يك وطن براي يهوديان به دو دهه قبل از تشكيل اسرائيل برميگردد. اين منطقه به وسعت كشور سوئيس است، اولين زبان رسمي آن "ييديشي " است و بطور رسمي "منطقه خودمختار يهودي " ناميده ميشود. و عموم مردم نيز آن را با نام پايتختش يعني "بيروبيجان " ميشناسند كه جنوب شرقي روسيه و در مرز با چين قرار دارد.
اين گزارش ميافزايد: منطقه خودمختار يهودي سال 1928 و طي اولين روزهاي تشكيل اتحاد سابق شوروي بوجود آمد و در سال 1934 نيز رسميت يافت.
ليدي رنوف در ادامه مينويسد: من در سال جاري اين فرصت را داشتم تا در دو محل معتبر و با طرز فكر متفاوت درباره بيروبيجان صحبت كنم. اولين محل، مجلس اعيان لندن بود كه در حقيقت مادر مجالس اين كشور است و طي يك قرن و نيم پيش به منطقه اشغال شده بدست اسرائيل ميانديشيده است.
در مقابل دومين محل سخنراني من، ساختمان رياستجمهوري ايران در تهران بود كه امروزه هدف اصلي حسادت و تجاوزگريهاي اسرائيل عليه موفقيت انقلاب امام خميني است. انقلابي كه اقتصاد و سياستخارجه ايران را از معرض سوءاستفاده خارجيها دور كرد.
رنوف ميافزايد: هر دو سخنراني من به دقت از سوي "جامعه اطمينان امنيتي " كه در حقيقت ارتش و سازمان اطلاعات خصوصي جامعه يهوديان انگليس است، مورد بررسي و اظهار نظر قرار گرفت.
اين جامعه در سال 1994 توسط سرمايهدار و جنايتكاري به اسم "جرالد رانسون " تاسيس شد. رانسون پيش از آن نيز اقدام به تاسيس گروهي موسوم به "گروه 62 " كرده بود كه با بكار گرفتن اوباش و آدمكشها به مخالفان اسرائيل در لندن و ديگر نقاط انگليس حمله ميكردند.
اين فعال حقيقتجو ادامه ميدهد: جامعه اطمينان امنيتي با انتقاد از سخنراني من در مجلس اعيان انگليس با انتشار بيانيهاي گفت: رنوف در جلسه مجلس اعيان سخنراني كرد و اعضاي مجلس نيز پيشنهاد او را با كف زدن تشويق كردند. وي به دنبال ارتقاي كمپين خود براي جابجا كردن يهوديان به بيروبيجان بود. منطقه خودمختاري يهودي كه سال 1934 توسط استالين و در قسمت شرقي اتحاد شوروي ايجاد شد.
رنوف افزود: جامعه اطمينان امنيتي انگليس چند ماه بعد و هنگامي كه من در جريان چهارمين همايش بينالمللي امام خميني و سياست خارجي در مقر رياستجمهوري احمدينژاد در تهران براي يك هزار نماينده از سراسر جهان سخن گفتم، بيش از پيش نگران شد.
در حقيقت من از اين فرصت استفاده كردم تا پيشنهاد خود را بطور مستقيم به رئيسجمهوري احمدينژاد ارايه دهم تا بيروبيجان به عنوان وطن يهوديان اسرائيل درنظر گرفته شود. به عبارت ديگر اين گزينه، انتخابي است بدون دردسر و ميتواند اشغالگري جنايتكارانه فلسطين را نيز پايان دهد.
وي ادامه ميدهد: اميد من اين است كه رئيسجمهور با شرافت و استثنايي، يعني محمود احمدينژاد كه سخنان سياسي او شجاعانه و كاملا بر پايه حقيقت است، بتواند به شناساندن اولين وطن يهوديان كمك كند. زيرا در اين صورت ديگر نيازي نيست تا يهوديان اشكنازي به آلمان، لهستان و يا اتريش برگردند. زيرا آنها مكاني را دارند كه زبان اول آن نيز يديش است.
بر اساس اين گزارش، جامعه اطمينان امنيتي انگليس پس از سخنراني رنوف در تهران، خطاب به حاميان خود اظهار داشت: پاسخ احمدينژاد به درخواست رنوف مشخص نيست. اما اگر رئيسجمهور ايران در آينده پيشنهاد كند كه يهوديان اسرائيل بايد به بيروبيجان بروند، آنگاه شما ميدانيد كه وي اولينبار چگونه اين مسئله را متوجه شده است.
رنوف تصريح ميكند: در پاسخ به اين بيانيه جامعه اطمينان امنيتي بايد بگويم كه رئيسجمهور بيپرواي ايران به زبان انگليسي به من گفت كه "شما و من، يكسان به اين مسئله نگاه ميكنيم. "
اين پژوهشگر انگليسي در انتها مينويسد: رفتار احمدينژاد شايد به خاطر موفقيتهاي دلگرم كننده انقلاب امام خميني باشد كه همچنان ادامه داشته و تاكيد ميكند كه بدون وجود يك حقيقت تاريخي نميتوان قضاوت كرد و حقيقت تاريخي نيز با مدرك ارايه ميشود، نه با احساسات.