ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : يکشنبه 7 مرداد 1403
يکشنبه 7 مرداد 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : شنبه 2 آذر 1392     |     کد : 63044

درمان اعتیاد به مشروبات الكلی مشكل‌تر از مواد مخدر است

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم‌پزشكی شهید بهشتی گفت: درمان فردی كه به مشروبات الكلی اعتیاد دارد، بسیار سخت‌تر از معتاد به مواد مخدر است و درمان افراد معتاد به مشروبات الكلی، نیازمند كمك پزشك متخصص و امكانات ویژه است.



سلامت نیوز :عضو هیئت علمی دانشگاه علوم‌پزشكی شهید بهشتی گفت: درمان فردی كه به مشروبات الكلی اعتیاد دارد، بسیار سخت‌تر از معتاد به مواد مخدر است و درمان افراد معتاد به مشروبات الكلی، نیازمند كمك پزشك متخصص و امكانات ویژه است.

علیرضا سلیمی در گفت‌وگو با فارس اعتیاد به مشروبات الكلی را بسیار خطرناك دانست و اظهار داشت: خوشبختانه در كشور به دلیل مسائل دینی و اعتقادی، اعتیاد به مشروبات الكی بسیار كم است.

وی گفت: وابستگی شدید روانی به مشروبات الكلی، اثرات مخربی دارد همچنین از بُعد اجتماعی، فرد مصرف‌كننده و حتی جامعه را دچار مشكل و ناهنجاری می‌كند.

دانشیار دانشگاه علوم‌پزشكی شهید بهشتی اضافه كرد: مسمومیت با مشروبات الكلی كمتر از مسمومیت با مواد مخدر است اما عوارض كشنده و خطرناكی را به دنبال دارد و باید به این نكته توجه داشت كه الكل موجود در مشروبات الكی بسیار خطرناك است و به دلیل صنعتی بودن، عوارض عصبی شدید را به وجود می‌آورد.

وی اظهار داشت: فردی كه از مشروبات الكلی استفاده می‌كند در مدت زمان بسیار كوتاه،‌ رفتار‌های غیر ارادی از خود نشان می‌دهد كه این مسئله مهمترین علامت مصرف مشروبات الكلی به شمار می‌رود.

دبیر انجمن بیهوشی ایران، كاهش سطح‌ هوشیاری، تشنج و استفراغ را از علائم مسمومیت با مشروبات الكی دانست و خاطرنشان كرد: تحریك سیستم عصبی، كمای عمیق و آسیب به دستگاه گوارش از عوارض مصرف مشروبات الكلی به شمار می‌رود.



بیشتر: سلامت نیوز (تندرستی): روان:درمان اعتیاد به مشروبات الكلی مشكل‌تر از مواد مخدر است::.


نوشته شده در   شنبه 2 آذر 1392  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode