1- كاپساسین مادهای در فلفل است كه سبب گرم بودن این گیاه میشود. هر چند كه فلفل گیاهی گرم است، اما كاپساسین موجود در آن در واقع سبب كاهش درجه حرارت بدن میشود كه یكی از دلایل اصلی تمایل مردم مناطق آب و هوایی گرم به مصرف زیاد فلفل محسوب میشود.
2- فلفل موجب افزایش اشتها میشود.
3- كاپساسین موجود در فلفل، باعث كاهش بروز زخم معده میشود. كاپساسین موجب افزایش جریان خون در قسمت مخاطی معده و تولید موكوس به وسیله دیواره معده میشود، بنابراین بافت معده در برابر ترشح اسید معده مصون باقی میماند.
4- كاپساسین سبب كاهش میزان كلسترول خون میشود، این موضوع موجب كاهش احتمال گرفتگی رگها میشود، این گیاه همچنین از انعقاد خون در رگهای خونی جلوگیری میكند، این دو خاصیت موجب میشود كه مصرف فلفل به پیشگیری از بیماریهای قلبی و آرترواسكلروز (سخت شدن رگها) كمك كند.
5- فلفل خاصیت ضد سرطانی نیز دارد. كاپساسین موجود در فلفل، به عنوان یك تركیب ضدسرطانی عمل كرده و مانع از فعالیت تركیبات سرطانزا در بدن میشود و از تشكیل تومورهای بدخیم در بدن جلوگیری میكند.
6- میزان بالای ویتامین ث موجود در فلفل دلمهای باعث میشود، این نوع فلفل برای پیشگیری و درمان سرماخوردگی مفید باشد. بد نیست بدانید یك فلفل دلمهای متوسط، بیش از 3برابر نیاز روزانه بدن ویتامین ث دارد.
7- فلفل یك مسكن قوی است. این گیاه ابتدا سبب تحریك درد میشود، اما سپس شدت علایم درد را در بدن كاهش میدهد. این امر كاهش شدت سیگنالهای درد در بدن است.
8- فلفل موجب تحریك سیستم ایمنی میشود، به همین دلیل میتواند از ایجاد عفونت جلوگیری كند. تحقیقات نشان داده كسانی كه به طور مرتب فلفل میخورند، كمتر به بیماریهای عفونی مبتلا میشوند.
9- خاصیت ضد باكتری فلفل موجب پیشگیری و درمان اسهال عفونی میشود.
10- فلفل مانند یك داروی ضد احتقان، سبب رقیق شدن خلط و خارج شدن آن از ریهها میشود.
منبع: شفاف