ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : چهارشنبه 12 دي 1403
چهارشنبه 12 دي 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : پنجشنبه 9 آبان 1392     |     کد : 61984

کشف یک دنیای گمشده در استرالیا/ تصاویر 3 گونه جانور جدید

دانشمندان در منطقه دور افتاده ای در شمال استرالیا سه گونه جانور مهره دار شناسایی کرده اند که چندین میلیون سال قدمت دارند.

دانشمندان در منطقه دور افتاده ای در شمال استرالیا سه گونه جانور مهره دار شناسایی کرده اند که چندین میلیون سال قدمت دارند.

به گزارش خبرگزاری مهر، "کونراد هاسکین" از دانشگاه جیمز کوک و گروهی از فیلمسازان نشنال جغرافی اوایل سال جاری با بالگرد به منطقه کوهستانی کیپ ملویل در  شبه جزیره کیپ یورک رفتند و از آنچه که در این منطقه مشاهده کردند شگفت زده شدند.

این یافته شامل یک مارمولک دم برگی، سقنقور طلایی رنگ و یک قورباغه ساکن تخته سنگ می شود که هیچ یک از آنها پیش از این دیده نشده بودند.

هاسکین افزود: یافتن این گونه های جانوری جدید در اینجا، یک کشف تاریخی است من هنوز از این یافته ها شگفت زده ام. یافتن این سه مهره دار جدید و متمایز در کشوری که فکر می کردیم به خوبی کاوش شده است شگفت آور است.

این سلسله کوهستان مامن میلیون ها تخت سنگ گرانیتی سیاه و سفید به اندازه خودرو و خانه های انباشته با چند صد متر ارتفاع است.

محققان در چند روز نخست ورود خود به این منطقه کوهستانی، این سه گونه جانوری را کشف کرده و  می گویند احتمالا دراین منطقه گونه های دیگری نیز که برای علم جدید هستند یافت شود.

یکی از این جانوران تازه کشف شده یک مارمولک دم برگی 20 سانتی متری است. این جانور یادگار کهن از زمانی است که جنگل های حاره ای در استرالیا گسترده تر بودند.

این مارمولک منحصر به فرد که چشمان درشت و یک بدن باریک و بلند دارد، از دیگر خویشاوندان خود بسیار متمایز است.

نتایج این تحقیقات درنشریه بین المللی Zootaxa منتشر شده است.

هاسکین می گوید دومین باری که این مارمولک را دیدم دانستم که یک گونه جدید است. همه چیز در باره آن به طور واضحی متمایز بود.

این مارمولک بسیار پنهان، و بدون حرکت نشسته ، سرش پایین بود و انتظار عبور حشرات و عنکبوت ها  را می کشید.

قورباغه جدید کشف دانشمندان نیز در فصل مرطوب تابستانی به سطح سنگ می آید و در باران تغذیه و زاد و ولد می کند.


نوشته شده در   پنجشنبه 9 آبان 1392  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode