ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : يکشنبه 7 بهمن 1403
يکشنبه 7 بهمن 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : چهارشنبه 8 خرداد 1392     |     کد : 54553

چگونه اپل رازدارترین شرکت جهان است

گروهی از مهندسان که خود را کارمندان سابق و کنونی اپل معرفی کرده‌اند، پرده از راز مرموز بودن این شرکت برداشته و اعلام کرده‌اند که اپل چگونه به یکی از پنهان‌کار‌ترین شرکت‌های جهان تبدیل شده‌است.

گروهی از مهندسان که خود را کارمندان سابق و کنونی اپل معرفی کرده‌اند، پرده از راز مرموز بودن این شرکت برداشته و اعلام کرده‌اند که اپل چگونه به یکی از پنهان‌کار‌ترین شرکت‌های جهان تبدیل شده‌است.



براساس گزارش میل‌آنلاین،‌ به گفته این گروه، اپل کارمندانش را موظف کرده‌است که حتی با همسرانشان درباره پروژه‌هایی که در این شرکت درحال اجراست سخن نگویند و زمانی که برروی طراحی ابزاری کار نمی‌شود،‌پروژه با استفاده از پارچه‌ای سیاه پوشانده می‌شود.



همچنین به گفته این گروه، اعضای امنیت شرکت همواره کارمندان، طراحان و مهندسان را تحت نظر دارند و سیستمی به نام iTrack تمامی ابزارهای آزکایشی ساخته شده در این شرکت را تحت کنترل دارد.



تاکنون چندین نفر از کارمندان سابق این شرکت و اعضای خانواده‌شان اعلام کرده‌اند که ترس از اخراج و شکایات پی‌در‌پی مانع از درز کوچکترین اطلاعاتی به خارج از شرکت می‌شود. با‌این‌همه کارمندان کنونی این شرکت می‌گویند علاقه‌شان به محصولات جدید و آگاهی ازاینکه طرفداران اپل همواره انتظار غافلگیر شدن دارند، از انتشار اخبار مربوط به محصولات جدید خودداری می‌کنند.



کیم شینبرگ همسر جان کلمن مهندس سابق اپل می‌گوید در سال 2001 زمانی که به دفتر کار همسرش در شرکت اپل رفته بود، کلمن به رئیسش گزارشی از راهکار جدیدش برای نصب سیستم عامل iOS برروی رایانه‌هایی که از پردازشگر اینتل برخوردار بودند ارائه کرد. پس از آن بود که رئیس کلمن به وی گفت که همسرت باید همه‌چیز را فراموش کند و اجازه نداری تازمانی که خبر این محصول منتشر نشده با همسرت درباره آن صحبت کنی.



به گفته یکی از کارمندان کنونی اپل،‌تمامی محصولات از سری ساخت لیزری برخوردارند و توسط سیستم مرکزی ردیابی به نام iTrack تحت نظر هستند. لابراتوراها توسط دوربین‌های مدار بسته کنترل می‌شوند و در آزمایشگاه‌ها توسط کارت‌هایی که در اختیار چند نفر از افراد پروژه‌ها است، باز و بسته می‌شوند. در لابراتوارها، تمامی طرح‌های آزمایشی در زیر پرده‌هایی سیاه رنگ نگهداری می‌شوند تا درصورتی که به صورت ناگهانی فردی نامربوط به پروژه وارد لابراتوار شد، نتواند بخشی از پروژه را ببیند.


نوشته شده در   چهارشنبه 8 خرداد 1392  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode