ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه 4 بهمن 1403
پنجشنبه 4 بهمن 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 30 بهمن 1391     |     کد : 49960

سیستم ناوبری ماهواره‌ای که رانندگان را تنها از چراغ سبز عبور می‌دهد

محققان یک سیستم ناوبری ماهواره ای را در شهر نیوکاسل بریتانیا به آزمایش گذاشته اند که به رانندگان می گوید با چه سرعتی حرکت کنند تا اطمینان حاصل کنند که در هیچ چراغ قرمز ترافیکی گرفتار نشوند.


محققان یک سیستم ناوبری ماهواره ای را در شهر نیوکاسل بریتانیا به آزمایش گذاشته اند که به رانندگان می گوید با چه سرعتی حرکت کنند تا اطمینان حاصل کنند که در هیچ چراغ قرمز ترافیکی گرفتار نشوند.به گزارش خبرگزاری مهر، پروژه قطب نمای 4 بعدی با هدف کاهش تجمع اتومبیلها و آلودگی ایجاد شده به واسطه اتومبیلهایی آزمایش می شود که در ترافیک مانده، بی وقفه ترمز کرده و استارت می کنند.

این پروژه اتومبیلها را به مرکز کنترل ترافیک شهر متصل می کند تا رانندگان را از ترافیک و تصادف دور نگاه دارند، آنها را با سرعت ممکن و امنیت کامل به مقصد برساند.

فیل بلیث استاد دانشگاه نیوکاسل اظهار داشت: این آزمایش در ارائه اطلاعات به رانندگان و راهنمایی آنها بی نظیر و بی سابقه بوده است.



وی افزود: چراغهای راهنمایی می توانند با اتومبیلها صحبت کنند، این اطلاعات می تواند درباره مدت زمان انتظار برای عبور از جاده و اطلاعاتی درباره اینكه راننده باید با چه سرعتی حرکت کند تا اطمینان حاصل کند که از چراغهای راهنمایی سبز گذر خواهد کرد، مفيد باشد.

براساس این طرح، در مناطق شلوغ به ویژه در ساعات شلوغ روز باید به جاده های اصلی اولویت داد تا ترافیک در جریان باشد. رانندگان همچنین می توانند نسبت به خرابی سایر اتومبیلها در مسیر مطلع شوند و بدانند که کدام چراغ راهنمایی در مسیر پیش روی آنها قرمز است.

این طرح آزمایشی نیوکاسل توسط دانشگاه نیوکاسل و شورای شهر در جریان است و بخشی از یک پروژه است که شش کشور اروپایی دیگر چون فرانسه، دانمارک، هلند، یونان، ایتالیا و اسپانیا نیز در آن سهیم هستند.

این پروژه در بریتانیا با ریاست دکتر یون هوبنر انجام می شود.

وی اظهار داشت: با ایجاد یک سیستم اطلاعاتی برای تمام کاربران جاده ای می توانیم خدمات اضطراری به سایر کاربران ارائه دهیم و اطلاعاتی را در اختیار رانندگان اتوبوس قرار دهیم که به آنها کمک کند با سرعت و امنیت به مقصد برسند.

آزمایش این سیستم برای نخستین بار است که در بریتانیا صورت می گیرد.


نوشته شده در   دوشنبه 30 بهمن 1391  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode