ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : چهارشنبه 3 بهمن 1403
چهارشنبه 3 بهمن 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : چهارشنبه 15 آذر 1391     |     کد : 46837

میزان افزایش دما تا سال 2100/ چین عامل 80درصد افزایش گاز گلخانه‌ای

روند تولید جهانی گازهای گلخانه ای سه برابر سریع تر از دهه 1990 است که می تواند دمای هوای زمین را تا سال 2100 بین 4 تا 6 درجه سانتی گراد بالا ببرد.

 
روند تولید جهانی گازهای گلخانه ای سه برابر سریع تر از دهه 1990 است که می تواند دمای هوای زمین را تا سال 2100 بین 4 تا 6 درجه سانتی گراد بالا ببرد.
به گزارش خبرگزاری مهر، "پپ کانادل" یکی از دانشمندان برجسته استرالیایی در گزارش جدید خود نسبت به افزایش تولید گازهای گلخانه ای هشدار داده و می گوید تحقیقات وی نشان داده است که تا پایان 2012 تولید گازهای گلخانه ای ناشی از احتراق سوخت های فسیلی می تواند به میزان غیر منتظره 36 میلیارد تن برسد.

وی افزود: این میزان 85 درصد دهه 1990 است. این سطح سه برابر سریع تر از آنچیزی است که در دهه 1990 شاهد آن بودیم.

کانادل معتقد است: 80 درصد این افزایش گازهای گلخانه ای ناشی از فعالیت های چین و بقیه متعلق به اقتصادهای نوظهور و کشورهای توسعه یافته است.

وی افزود: اگر به آنچه که در سال گذشته و سال جاری روی داد و آنچه که در طول 10 سال گذشته روی داده است توجه کنیم می بینیم که در حال حاضر کاملا در مسیر تولید گازهای گلخانه ای هستیم که می تواند دمای زمین را تا سال 2100 بین چهار تا شش درجه افزایش دهد.

این دانشمند اظهار داشت: علاوه بر این روند مشکلات اقتصادی اروپا و آمریکا در کاهش تولید صنعتی شان نیز عامل دیگری در این افزایش گازهای گلخانه ای نیز بوده است.

کانادل می گوید نمونه هایی در گذشته برای کاهش گازهای گلخانه ای وجود داشت که از جمله آنها می توان به فرانسه وقتی که به تولید برق هسته ای روی آورد و انگلیس که برای تولید برق از زغال به گاز گرایش پیدا کرد، اشاره کرد.

وی تاکید کرد: هیچ ایده ای نداریم که آیا می توان این نمونه ها را دوباره اجرا کرد و آیا می توان آنها را برای چندین دهه در جهان بکار گرفت یا خیر اما قطعا تجربیات خوبی در گذشته داشته ایم که به دولت ها امکان دهد تا از آنها الهام گرفته و اقدامات سریع تر و تهاجمی تری را نسبت به افزایش گازهای گلخانه ای داشته باشند.


نوشته شده در   چهارشنبه 15 آذر 1391  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode