جام جم آنلاين: با گذشت چند روز از المپيك، مديران آيتي و صاحبان مشاغل باز هم از پخش اينترنتي مسابقات المپيك ابراز نگراني كردند؛ چرا كه ساعت برگزاري مسابقات با ساعات كاري در كشورهاي آمريكايي مقارن است، برخي شركتها دسترسي كارمندان به وبسايتها و سرويسهاي پخش اين مسابقات را مسدود كردند.
اين مساله سال 2012 بسيار بيشتر از سال 2008 و المپيك پكن خود را نشان ميدهد، چرا كه ضريب نفوذ تلفنها و دستگاههاي هوشمند با قابليت اتصال به اينترنت و پخش مديا بسيار بالا رفته است.
در زمان المپيك پكن، آيفون تنها يك سال عمر داشت و آيپد و اسمارتفونهاي اندرويدي هنوز متولد نشده بودند. تمام اين دستگاهها به لطف برنامههاي نصب شده، امروزه قابليت انتقال تصاوير را دارند.
براي صاحبان مشاغل و مديراني كه مستقيما هزينه اينترنت مصرفي اسمارتفونهاي كارمندان خود را پرداخت ميكنند، نگراني بزرگي شكل گرفته است كه ميتواند حتي باعث قطعي اينترنت شود البته كارشناسان BYOD معتقدند با اعمال سياستهاي جديد ميتوان جلوي مشكلات زيادي را گرفت.
تام امبرگي، مدير اطلاعاتي شهر ولينگتون معتقد است با اعمال سياستي ساده همچون پرداختنكردن هزينه دادههاي استفاده شده توسط فرد، ميتوان بخش عمدهاي از مشكلات را خنثي كرد. وي همچنين گفت، ما با ارسال پيغامي دوستانه و البته جدي اعلام كرديم كه استفاده بيش از حد از اينترنت براي تماشاي مسابقات المپيك در ساعات كاري به جريمه منجر ميشود.
يكي از شركتهايي كه در زمينه مديريت هزينههاي مخابراتي فعاليت ميكند، tangoe است. دانيل روديچ، معاون مسئول هزينههاي در لحظه تنگو معتقد است المپيك ميتواند 5 تا 10 درصد افزايش هزينه براي شركتها و كاربران بههمراه داشته باشد.
روديچ معتقد است شركتها بايد مراقب كارمنداني كه خارج از كشور به سر ميبرند، باشند. مثلا يكي از كارمندان بهتنهايي 30هزار دلار هزينه به شركت تحميل كرد، چرا كه در خارج از كشور از نرمافزاري استفاده ميكرد كه لحظه به لحظه از مسابقات گزارش ميداد.
فرد ديگري نيز با دانلود يكي از سريالها در تبلتش، 175هزار دلار به شركت خود ضرر زد، چرا كه به كشوري رفته بود كه فاقد تلويزيون انگليسي زبان بود.
بيشتر شركتها براي المپيك خود را آماده كردهاند و كارشناساني را بهكار گرفتهاند كه شبيه نگهداري از زندانيهاي خطرناك، مدام رفت و آمد ديتا را در نظر داشته باشند.
برخي شركتهاي ديگر البته، از خود فناوري براي جلوگيري از مشكلات استفاده كردهاند. پركين المر، شركتي است كه ابزارهاي پزشكي ميسازد و با بهره گيري از QoS، توانسته اولويت بسيار پاييني به استفاده از اينترنت بدهد تا حتي در صورت تماشاي مسابقات المپيك از روي وب، برنامههاي مهم در شبكهشان از كار نيفتد.