ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : دوشنبه 5 آذر 1403
دوشنبه 5 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : پنجشنبه 5 مرداد 1391     |     کد : 40189

فتوایی که سریال جنجالی را محکوم کرد

صدور فتوایی ادامه پخش سریال «عمر بن خطاب» در مورد زندگی عمر از یاران پیامبر اسلام (ص) را در هاله‌ای از ابهام فرو برد.

«عمر بن خطاب» سریال تاریخی است که در 31 قسمت تولید شده و شبکه «ام‌بی‌سی» آن را پخش می‌کند.

صدور فتوایی ادامه پخش سریال «عمر بن خطاب» در مورد زندگی عمر از یاران پیامبر اسلام (ص) را در هاله‌ای از ابهام فرو برد.

به گزارش خبرآنلاین، این سریال داستان زندگی دومین خلفیه را روایت می‌کند که پخش آن در خاورمیانه جنجال و اعتراضات بسیاری به دنبال داشته است. هزاران نفر سریال را محکوم کرده‌اند.

«عمر بن خطاب» سریال تاریخی است که در 31 قسمت تولید شده و شبکه «ام‌بی‌سی» آن را پخش می‌کند. دلیل اعتراض مردم این است که شیوه نمایش حضرت محمد (ص) و نزدیکان او در این سریال برخلاف قوانین اسلام است.


داستان سریال در قرن هفتم میلادی می‌گذرد و تلاش‌های عمر برای گسترش اسلام و سرزمین‌های اسلامی هم بخشی از خط داستان است. این سریال عظیم‌ترین تولید تلویزیونی دنیای عرب است، در سریال بیش از 30 هزار سیاهی لشگر حضور دارند، عوامل فیلم از 10 کشور مختلف کنار هم جمع شده‌اند و 31 قسمت سریال در طول 300 روز فیلمبرداری شده است.

سریال در ماه رمضان روی آنتن رفته است که پرمخاطب‌ترین فصل برای سریال‌ها در خاورمیانه است.

دانشگاه الازهر مصر، یکی از مراکز اصلی تعلیم و تعلم اسلامی فتوایی علیه این سریال منتشر کرده و بیان کرده شیوه نمایش شخصیت‌های تاریخی در آن مصداق گناه است. دارالافتاء عربستان، مرجع اسلامی و رسمی عربستان که وظیفه صدور فتوا را دارد هنوز فتوایی درمورد این سریال صادر نکرده است.

این درحالی است که نمایش چهره پیامبر اسلام و دیگر شخصیت‌های اسلامی در قرآن منع نشده است اما اغلب روحانیون اسلام اعلام کرده‌اند چنین اقدامی جایز نیست.

هزاران بیننده در خاورمیانه در شبکه‌های اجتماعی سریال «عمر بن خطاب» را محکوم کرده‌اند و از ام‌بی‌سی خواسته‌اند پخش آن را متوقف کنند.

تهیه کنندگان سریال از تولید خود دفاع کرده‌اند و گفته‌اند بسیاری از روحانیون اسلام صحت و اعتبار شیوه روایی فیلم را تائید کرده‌اند.

بد نیست اشاره شود که در عربستان مرسوم است سریال‌هایی با تم مذهبی ابتدا به دانشگاه الازهر فرستاده می‌شوند تا پس از تائید این دانشگاه روی آنتن بروند. تهیه کنندگان «عمر به خطاب» این کار را نکرده‌اند. قرار است سریال روی آنتن شبکه‌های ترکیه هم برود.


نوشته شده در   پنجشنبه 5 مرداد 1391  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode