ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 28 دي 1403
جمعه 28 دي 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : سه شنبه 12 ارديبهشت 1391     |     کد : 36067

مرد سوئدی در حین جراحی بیدار شد

مانند کابوس به نظر می‌رسد: مردی در میانه جراحی بیدار می‌شود، نمی‌تواند صحبت کند، یا حتی یک عضله‌اش را تکان دهد. اما این دقیقا وضعیتی بود که یک جوان سوئدی در حین جراحی تجربه کرد.

مانند کابوس به نظر می‌رسد: مردی در میانه جراحی بیدار می‌شود، نمی‌تواند صحبت کند، یا حتی یک عضله‌اش را تکان دهد. اما این دقیقا وضعیتی بود که یک جوان سوئدی در حین جراحی تجربه کرد.

به گزارش ام اس ان بی سی. این سوئدی 22 ساله در میانه جراحی برای جمع شدن ریه، بیدار شد و صدای پزشکانی را شنید که در اطراف او حرکت می‌کردند و در حال جراحی کردن بر روی او بودند.

این مرد سوئدی به یک روزنامه محلی گفت: "وحشتناک بود، بدترین کابوس من بود."

این عمل در ماه مارس بر روی این به بیمار به نام "سیمون روسنکویست" انجام شد، و او اخیرا شکایتی دز این موزد را تسلیم هیات ملی بهداشت و بهزیستی سوئد کرده است.

روسنکویست حال خود را این چنین شرح داده است: "مغزم مرتب به من می‌گفت " اسمت را بگو، چیزی بگو، کاری بکن، پای‌ات را تکان بده"، اما کاملا از گفتن چیزی یا حرکت دادن بدنم عاجز بودم."

روسنکویست به روزنامه محلی گفت که او برای 30 تا 35 دقیقه از مدت 50 دقیقه‌ای عمل جراحی بیدار بوده، درد شدیدی را تحمل کرده و در پایان عمل بسیار خشمگین بوده است.

کارشناسان می‌گویند گرچه چنین پدیده‌ای نادر است، اما ممکن است بیماران در حین جراحی حتی در هنگام بیهوشی عمومی بیدار شوند.

دکتر لی ای فلیشر، استاد بیهوشی و مراقبت‌های ویژه در دانشکده پزشکی پرلمن در دانشگاه پنسیلوانیا می‌گوید در مجموع در یک تا 2 مورد از هر 1000 عمل جراحی ممکن است این پدیده رخ دهد.

برخی از بیماران دچار تروما در تصادفات در معرض خطر بیشتر بیدار شدن حین عمل جراحی هستند، زیرا پزشکان همیشه نمی‌توانند داروی بیهوشی زیادی به این بیماران بدهند.

فلیشر افزود: "اگر در حین جراحی مشکلی پیش بیاید، اگر فشار خون به شدت پایین بیاید، آنگاه مجبوریم میزان داروهای بیهوشی را پایین بیاوریم تا مانع افت فشار خون شویم."

به گفته فلیشر بیمارانی که تحت عمل جراحی قلب قرار می‌گیرند نیز در معرض خطر بالاتر هشیار شدن در حین جراحی هستند. او می‌گوید: "در این نوع جراحی نیز حفظ قلب هدف اصلی متخصص بیهوشی است."

فلیشر می‌گوید معمولا متخصصان بیهوشی می‌توانند دریابند که بیماری در حال خارج شدن از حالت بیهوشی است، زیرا در این صورت سرعت ضربان قلب و فشار خون در واکنش به هشیار شدن بیمار به سرعت بالا می‌روند؛ و به طور معمول متخصص بیهوشی مقدار داروی بیهوشی را افزایش می‌دهد تا بیمار دوباره بیهوش شود.

به گفته فلیشر برخی از بیمارانی که فکر می‌کنند در حین جراحی هشیار شده‌اند، در واقع ممکن است لحظات نهایی پیش از بیهوش شدن را به یاد آورند. اما گاهی هم بیماران واقعا در میانه عمل جراحی هشیار می‌شوند. در این مورد توصیه می‌شد بیمار از خدمات مشاوره‌ای برای کنار آمدن با خاطراتی که از عمل جراحی در ذهن دارد، استفاده کند.

مرد سوئدی در مصاحبه‌اش گفت که چندین هفته پس از جراحی هنوز در به خواب رفتن دچار مشکل است.


نوشته شده در   سه شنبه 12 ارديبهشت 1391  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode