ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 6 مرداد 1403
شنبه 6 مرداد 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 24 مهر 1390     |     کد : 26899

زن جوان طي چند روز 73 ساله شد

ابتلا به اختلالی بسیار نادر باعث شده زن 26 ساله ویتنامی طی چند روز، 50 سال پیرتر شود. تصور اینکه گذر عمر باعث شود ...

جام جم آنلاين: ابتلا به اختلالی بسیار نادر باعث شده زن 26 ساله ویتنامی طی چند روز، 50 سال پیرتر شود.
تصور اینکه گذر عمر باعث شود روزی از جوانی 23 ساله به فردی سالخورده و 73 ساله تبدیل شوید بسیار ترسناک است، اما وحشتناکتر این است که این اتفاق طی چند روز رخ دهد نه 50 سال!

«گوین تی فونگ» زمانی که درمان واکنش آلرژیک بدنش نسبت به غذاهای دریایی را آغاز کرد تنها 23 سال سن داشت اما ترکیبی از داروهایی که برای درمان حساسیتش مصرف کرد در طول چند روز شادابی صورتش را از بین برد و پوست او را به پوستی پیر و پر چین و چروک تبدیل کرد.

وي که اکنون 26 سال سن دارد به هیچ وجه قابل شناسایی نیست و تنها صدا و رنگ طبیعی موهایش نشانه هایی هستند که همسایه ها می توانند از طریق آنها او را شناسایی کنند.

به گزارش مهر، کشف دلیل اصلی پیری چند روزه «فونگ» هنوز پزشکان را درگیر خود کرده است، پزشکان بر سر دو بیماری تردید دارند: اختلالی به نام «لیپودیستروفی» و یا آثار جانبی استفاده بیش از اندازه از داروی استروئید.

«لیپودیستروفی» اختلالی بسیار نادر است که منجر به نابودی لایه چربی زیر پوست صورت می شود در حالی که پوست به رشد طبیعی خود ادامه می دهد. با این همه پزشکان در پی معاینات و آزمایش های جدیدی که بر روی حساسیت پوست «فونگ» انجام داده اند این احتمال می رود که وي به اختلالی به نام «ماستوسیتوسیز» مبتلا شده است، اختلالی لاعلاج که به واسطه وجود تعداد زیادی از سلول های مشهور به Mast در بدن انسان به وجود می آید.

ابتلا به این اختلال پیش از اینکه «فونگ» استفاده از شیوه های درمانی را آغاز کند، باید به تایید برسد، با این همه پزشکان امیدوارند در نهایت بتوانند به نتایج امیدوارکننده ای برسند. این امید وجود دارد که شیوه های درمانی بتوانند 50 تا 70 درصد از پوست او را به حالت طبیعی بازگرداند.

«ماستوسیتوسیز» با اختلال پیری زودرس که منجر به سالخوردگی 10 برابر سریعتر از حد معمول در کودکان می شود، متفاوت است.

نشانه های پیری زودرس از دست دادن موهای سر، بزرگ شدن ابعاد سر، آشکار شدن رگ های خونی از زیر پوست بدن، فرسوده شدن مفاصل و جابه جا شدن کشکک زانو است، همچنین نشانه های این بیماری معمولا از اولین سالگرد تولد کودکان خود را نشان می دهند.

دلیل بروز این اختلال، ازدیاد پروتئین «پروگرین» در بدن است، پروتئینی که سلول ها را نابود کرده و روند پیری را تسریع می کند.


نوشته شده در   يکشنبه 24 مهر 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode